Miguel

Det här är Miguel. Han är skitsnygg och en riktig player!

Dude looks like a lady....

....eller tvärtom. Idag ska jag bli en man!
Här får ni en dålig smink tutorial av mig på köpet :>

Villain

Nu har jag valt gymnasieval! Jag valde teater i Bollnäs. Då kommer jag förmodligen bo i en lägenhet och dela den med min kompis Felicia som också sökte dit! Igår knäppte vi kort. Jag klädde ut mig till Hades från Herkules och hon till Red Queen från Alice i Underlandet. :D
Vi såg också Black Swan. Riktig konstig film men den var ändå rätt så bra. Skådespelarna var iallafall riktigt bra!

Did I hear a pig?

Om jag uppfattade det rätt så har min värdfamilj en gris! Den är grymt söt!! Det verkar vara en minigris eller nåt liknande. Hon heter Penelope Pork Chop, hur gulligt är inte det? :D

Harley Quinn

Den 10 mars ska jag till Stockholm på aufition till modellagenturen!
Fler bilder med högre kvalité hittar ni på min deviantart: www.mirish.deviantart.com/gallery

Modellagentur

Igår skickade jag ett mail med bilder till en modellagentur. Nu har dom svarat och de säger att de är intresserade och vill träffa mig på audition!
Jag är mycket glad!! :D
Liz Williams från senaste Top Model
Miranda Kerr
Gemma Ward

Törst

Förlåt för dålig uppdatering! Jag har varit så stressad av skolan så jag har inte hunnit skrivit nåt. Jag ligger efter i nästan alla ämnen men jag har snart jobbat ikapp. Idag har jag varit på albins leksaker och köpt hårfärg som jag ska använda till en fotogrej. Jag var också på second hand och köpte två tröjor och en fin ram. Jag ska ha maskeradkalas när jag fyller år i april så jag hittade en bra tröja för 30 spänn.
Knäppte lite vampyrkort idag också. Dessutom har jag läst en jättebra bok som heter Törst. :>

Cover

Min första cover. Den är inte så speciell men hoppas ni gillar den. :>

Tjocka eller tunna ögonbryn?

Vad tycker ni? Jag kan inte bestämma mig :O

Halsband från Ebay

Jag älskar att kolla runt på Ebay och hitta fina saker som jag önskade var mina. För två veckor sedan hittade jag ett halsband på en bläckfisk som jag budade tre dollar för och fick den. Egentligen kunde jag bara ha budat en dollar. Idag kom den med posten och jag älskar den verkligen! Den påminner så mycket om Davy Jones eller Kraken. Som ett extremt piratfreak så har jag också andra piratliknande smycken.
Aztec gold från Pirates of the Caribbean. Den billiga lilla varianten. Jag skulle vilja ha den större, dyrare och finare också. :D
Mitt favorithalsband. En antikliknande klocka med ett piratskepp. <3
Ring och örhänge köpt på Glitter. :>

Värdfamiljens hus

Dan min värdpappa har skickat lite foton bla bilder på huset. Huset ser lagom stort ut innuti och de har jättesöta djur! Jag har fått några foton innifrån huset men inte i hela huset. Bara på bottenvåningen tror jag. Jo verkar samla på porslinsdockor iallafall. Det fanns inte en bild på Jo men det fanns en bild på Dan. Han ser jättetrevlig ut!
Katten heter Kitters, chihuahuan Pako och cockel spanieln heter Grace.
Här är huset
Söta chihuahuan Pako

BAFTA awards

Jag kollade lite på the BAFTA awards idag som gick i repris på tv. Christopher Lee vann pris för något. Jag hade så låg volym på så jag lyssnade inte vad de sade. När han kom in blev jag nästan chockad. Han såg så gammal och sliten ut! Gick med käpp och allt. Stackarn, det såg ut som att han skulle dö vilken sekund som helst. Jag hade ingen aning om att han hade blivit så gammal! :O
Christopher Lee är han som spelar Saruman i Sagan om ringen filmerna.

Svar från Moritz

Nu har Moritz svarat! Han verkar jätteschysst! Han skrev bl a att han såg fram emot USA och att han hade släcktingar som hade hus i Sverige och så. Hoppas han skriver igen snart. :D

Så mycket plugg

Jag är en person som verkligen inte vill plugga! Jag vill utnyttja min fritid på ett roligt sätt, inte att plugga. Plugg plugg plugg, pluggeliplugg hela tiden. Ge mig inte så mycket av det!! Det finns inte plats med så mycket kunskap i min feta fantasifyllda skalle. Jag måste ha utrymme för de tankarna! Och förrästen, ge mig en mattebok för idioter istället!
.
Erkänn att jag är ganska bra på att skriva iallafall. Nej men skolan är jobbig just nu. Jag ligger efter i det mesta. Iallafall i matten som jag alltid ligger efter med. Jag kände mig verkligen som en idiot när Alex försökte lära mig räkna.
.
Dessutom började jag läsa min bok i lördags som ska vara utläst den här veckan. Smart Randa!
SO prov är det också på fredag. Har inte börjat träna och det tänker jag inte heller göra förrän imorgon. Jag måste ju hinna med min bok på 329 sidor först! Ni kanske tycker att det är lite men för mig är det många sidor.
.
Imorgon blir det är skön dag iallafall. Då ska jag på en pröva på dag på gymnasiet. Bild och form ska jag prova på. Jag har ingen aning om vad jag ska välja. Men jag har ändå lite förtur som har ett år till på mig att bestämma. :)

Arizoooona

Nej nu vill jag åka, nuuuu!!!
Jag har precis mailat Moritz nu så jag hoppas att han skriver tillbaka snart.
Jag har nog aldrig varit på ett så varmt ställe förut som det är i Arizona, jag har aldrig gått i en öken förut heller. Det ska bli spännande. Ändå kommer jag sakna det gröna insektsfyllda gräset här i Sverige. Tur att min värdfamilj har en pool! Jag blev så lättad över det alltså.
Jag och mamma var och kollade på resväskor för några dagar sedan. Jag måste nog ha den största resväskan som finns eftersom man bara får ha en med sig. Jag blev så nervös när jag började fundera på vad jag ska packa med mig för något! Det är ändå ganska enkelt att packa kläder när det bara finns en årstid i Arizona.

Nyköpta kläder

Idag gick jag på stan en sväng med Anna. Jag köpte en jättefin klänning, en skjorta och ett tankepussel.

Ghost town

Idag fick mamma mail från EF. De har skickat Moritz mail till mig, den tyska utbytesstudenten jag kommer bo med. Vågar jag skriva till honom? Jag lade till en Moritz med samma efternamn på Facebook för någon vecka sen men det visade sig inte vara han. Det var ganska pinsamt och killen var ju snygg också! :P
Ghost town i Apache Junction, AZ.
Bildkälla: http://2112awg.deviantart.com/art/Old-Western-44628750?q=boost:popular%20apache%20junction&qo=5

Potter

Har inte så mycket att skriva om just nu, så ni får två Harry Potter bilder av mig. Har varit ganska trött den här veckan. Det gick iallafall väldigt bra på nationella provet i svenska i tisdags. :)
lol!
Jag kände att texten passade in. Det är jag som har gjort den :D

Svar på kommentar

"vad händer om man inte vill bo med en annan utbytesstudent, letar de efter en annan familj då eller vad händer? och kan man säga att man inte vill bo med djur (om man är allergisk etc...)? :)"

Då säger man det och de letar en ny tror jag. Jag vet inte riktigt eftersom jag valde att bo med en annan utbytesstudent. Ja när man har anmält sig så kan man kryssa i att man är allergisk. :)

Svar från värdfamiljen

Dan och Jo hade ju skrivit mail till mig och jag hade svarat. Jag undrade om de kunde skriva lite mer om sig själva. Nu har Dan svarat. Det tog lite tid för att han hade varit sjuk och sen varit borta i några dagar.
Han skrev att de hade air condition och en swimming pool!! Jag trodde inte att de hade en swimming pool! :D
De har en stor han katt, en chihuahua, en cocker spaniel och två stora fiskar. Jag är asglad just nu alltså! :DDD
.
Den här har jag köpt från Ebay btw. Den påminner om Davy Jones eller Kraken. Jag älskar den!

Vampire Joker

Måla hit och måla dit. Jag tycks aldrig bli klar med mina målningar/teckningar men den här har jag faktiskt en ursäkt för. Jag hade ingen vit färg kvar!

Being a pirate is alright to be, you are a pirate

Jag fick en askonstigt känsla på en lektion i skolan. Eller en flashback av nåt slag.

Jag satt och försökte lyssna på var min lärare babblade om och plötsligt fick jag en bild i huvudet utan att jag koncentrerade mig. Jag fick en bild av att jag stog på ett stort skepp och jag kände vinden mot ansiktet och det guppande skeppet. Jag hörde ljudet av vågorna också. Det var inte jag som drömde mig bort som jag brukar eftersom jag försökte verkligen lyssna på vad min lärare sa för en gångs skull.
Det var precis som i en dröm när allt känns verkligt. Kan det vara en flashback från mitt tidigare liv. Kanske hade jag varit en pirat?
.
Min favoritpirat Hector Barbossa
Den kända piraten Anne Bonny

Photoshop

Jag blir galen snart! Jag har suttit i två dagar och klurat hur man färglägger teckningar i Photoshop. Jag har kollat runt på en massa tutorials men jag fattar inte mycket utav det... eller jo, men det funkar bara inte när jag testar! Dessutom har jag väldigt problem med att välja färger. :c
Jag blev iallafall nöjd med den här teckningen som jag gjorde i photoshop utan en sketch på ett papper.
Ragetti och Pintel från Pirates of the Caribbean.

Mitt hår i tre år

Jag har glömt att sagt att jag har klippt mig! Jag har inte bloggat på några dagar tror jag.
Jag klippte mig i Tisdags. Tunnade ut håret gjorde jag. Det låg en enorm hög med hår på golvet efteråt!
Tänkte visa mina frisyrer/hårfärger de senaste tre åren. Jag hade väldigt svårt att bestämma mig!
I sjuan bytte jag ofta hårfärger. Först hade jag rött hår med gult underhår. Det var faktiskt snyggt!
Sen färgade jag det orange.
Sen tillbaka till rött
Sen blev det mörkbrunt
Senare orange igen
och rött!
Tillbaks till mörkbrunt med långt hår!
Tills jag klippte av det i höstas och sparade till min riktiga hårfärg
Nu har det växt ut en bit och jag har tunnat ut håret lite grann och plattat.
Men det ser fortfarande jättestort ut när man puffar upp det och har lockigt!
I sommar ska jag försöka få ljusare och längre hår av solen :>

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!