Halloween

Här kommer lite bilder från partyt!

Magda var en läskig docka ;)



Jag var The Grudge/Samara/Wednesday Addams och Anna var den onda dockan Chucky!




Frida och jag haha


Elin ser på skräckfilm


Vi lyckades få bålen att se ut som blod utan karamellfärg!


På lördagen var det fest med familjen. Då drog jag på mig en sista minuten kostym som Evelyn Salt :P

Toy Story leksaker

Åh jag gick på stan idag När jag var inne i leksaksaffären så fanns det en massa Toy Story leksaker som ser precis ut som dom i filmen i samma storlek och allt! Till och med Buzz Lightyears förpackning såg likadan ut som i filmen. Rösterna var också samma :o
Jag älskar Toy Story. Jag vill så gärna ha dom där leksakerna haha. Särskilt Woody och Mr Potato head. <3



Dreads

Jag ska såååå skaffa dreads efter USA eller medans jag är där.
Jag vill ha blonda, så snyggt och annorlunda!


mYur @ BDB


Halloween has come...

Snart iallafall. På fredag är det Halloween feeeeeest!!! Kommer lägga upp bilder från festen då. Imorgon ska jag och mamma hyra Saw VI och på lördag ska vi se Saw 3D! :D

Testade nyss en varulvssminkning hehe. Men jag ska inte vara en varulv på Halloween. :>

Varför jag vill till USA

Jag läste Sannas inlägg från www.justsam.blogg.se
Hon undrade varför vi andra blivande utbytesstudenter ville till USA. Så jag passar på att kommentera hennes inlägg på min blogg för det kan vara kul för er läsare att veta också. :)

Hur det började:
Min farmor berättade mig i början av det här året att pappas kusin skulle åka till USA på språkresa. Jag tyckte att det verkade intressant så jag kollade direkt upp det när jag kom hem. Jag hade ingen aning om att man kunde göra det i gymnasiet. Jag såg då också att man kunde åka som utbytesstudent i ett år och bo hos en familj och gå i High School. Då gick intresset från språkresa över till att bli utbytesstudent!
Jag frågade mamma efter någon dag om jag fick åka nästa år men mamma sa nej och tyckte jag var för ung. Jag fortsatte be och säga att jag var mogen att åka. Jag frågade pappa också och för han fick jag. I Augusti fick jag lov att anmäla mig! Pengarna var ju förstås ett problem men vi kom på att jag hade pengar på ett konto sparat sen jag var liten, nånting som farfar och farmor hade fixat åt mig. De pengarna skulle jag använda om jag skulle göra något väldigt speciellt. Det stod mellan Australien och USA men Australien var alldeles för dyrt!

Varför USA?
Jag har alltid älskat USA med deras kulturer, högtider, dialekter, filmer, high school - ja allt! Efter gymnasiet så vill jag plugga i USA eller England så det känns som en riktigt bra start att börja så ung. Engelskan kommer jag bli grymt awesome på efter mitt år! Jag kommer säkert ha dålig svenska när jag kommer tillbaka och börjat gymnasiet. Ingen kommer förstå någonting.
Jag är vääääldigt envis, målinriktad och jag vet vad jag vill. Jag är 15 och kan inte vänta att åka till USA! Folk tycker jag är ung men jag bryr mig inte vad dom tycker. Jag älskar utmaningar, äventyr och att resa.
Dessutom så är jag bara tonåring en gång i mitt liv och jag har bara en chans att gå i High School så jag måste verkligen ta chansen när jag har den! Jag älskar High School filmer också med alla korridorer, klassrum, cheerleaders, jocks, kafiterier, baseball matcher, basket matcher och american football.
Jag ser verkligen fram emot allt, även alla problem jag kommer möta. Jag vet att jag kommer stöta på negativa saker men de får jag såklart stå ut med.

Som delstatsval har jag valt California, Washington (inte DC) och Oregon. Det spelar ingen roll vilken jag hamnar i. Varför jag valde dom är att de ligger nära havet och det är fin natur. Jag har inte en så bra förklaring varför jag valde dom men det känns rätt. Jag hade inte velat hamna i New York eller Texas t ex. jag var i New York i somras men jag tyckte att allt fanns på ett och samma ställe och jag gillade inte atmosfären där så mycket. Eller det är nog för att jag bara var i Manhattan. Jag var ju aldrig utanför Manhattan förutom när vi åkte till New Jersey. NJ gillade jag starkt! Det var jättemysigt där. Dock skulle vilja åka till Alabama nån gång. Jag älskar deras dialekt haha!

Det blir nog lite jobbigt att läsa för er nu men läs ändå så kanske ni som inte är utbytesstudenter kanske vill åka! ;)

Ny Design

Eller ny bakgrund. Jag ska ändra min header någon gång också så att det passar min blogg mer. ;)

Failure

Jag och Anna gjorde världens fail idag på idrotten! Vi snurrade i såna där ringar. Man har ju två ringar som man håller i men jag och Anna tänkte snurra i en ring var. Vi var ganska osmarta som gjorde det. Vi kan snurra hur fort som helst med dom och när vi gjorde det så hörde vi en jättehög smäll och vi drog allas blickar mot oss. Vi skallade varandra med våra huvuden så att vi föll till marken. Det gjorde skit ont. Vi satt och skrattade men vi var inte så säker på om vi skulle skratta eller inte, haha!

Kallt

Nu har jag kommit på min Halloween kostym! Men det får ni reda på nästa fredag.
Snart är jag klar med min hatt också. Jag behöver bara färga den och hitta accessoarer. :)

Idag har jag haft hemkunskapsprov och Teknik uppsats redovisning. Det gick bra och jag blev godkänd. Det känns skönt att man är klar med proven men imorgon får man hem ett SO prov också!

Det är iskallt ute!

Stipendium

Jag sökte ett stipendium till mitt utbytesår för någon månad sen till banken. De hade hört av sig till mamma för några dagar sen. De hade sagt att de gärna ville träffa mig i vår så att jag fick berätta mer om mig själv och varför jag vill ha stipendiet. Där är väl något?! :D

Ibland får jag nästan panik av att jag kommer vara borta från mina vänner och min familj i ett år, på andra sidan atlanten. Det är som om jag har två personligheter. Den ena är den fega och tysta flickan som lätt får hemlängtan och den andra sidan är den tuffa impulsiva bruden som vill upptäcka världen! Jag tänker lyssna på den tuffa bruden!
Jag har bestämt mig för att inte få hemlängtan och bara ha kul nu, det sista året på högstadiet. Jag kommer ju iallafall komma tillbaka och alla kommer finnas kvar. Ett år går ju faktiskt ganska snabbt. Det var ju nyss det var skolavslutning.

Halloween kostym?

Nästa vecka är det Halloween party men jag vet inte vad jag ska klä ut mig till än! Jag gjorde ett inlägg om det för nån vecka sen men jag vill gärna ha fler förslag. Gärna något galet eller roligt!

Bjuder på en härlig gif bild så länge xD


This weekend

Jag känner att jag inte har bloggat på ett tag nu så jag tycker det är dags. :)
Igår följde jag med Anna hem ute på landet. Jag fick låna ett busskort av henne men det var slut på pengar i det så jag tänkte betala med kontanter. Chaffisen missförstod mig och fyllde på kortet med 100 kr!! jag vart ganska ledsen haha. Men nu kan jag iallafall åka buss när jag vill.
Jag och Anna bakade, såg på Lejon kungen och klättrade i berg och letade grottor. Vi bestämde också lite på ett Halloween party som vi ska ha.
Idag har jag och mamma gått på stan. Jag fick en jacka och en hoodie av mamma, så snäll hon är! <3
Sen har vi varit på bowling med min moster och kusin. Nu har jag och mamma sett på The Book of Eli, en jättebra film!
Jag har också fått ärva några kläder av min kusin Irina idag och dom är jättesnygga!

Jag har sovit hos mamma i helgen. Jag bor ju hos pappa i hus nu för tiden. När jag har min dator så ska jag ladda upp fler bilder och kanske lite på mina nya kläder.

Inget nytt om EF. Dom har väl förmodligen börjat leta familj! Ska på infoträff i vår, det blir kul. Jag har pratat med mamma att hon inte får säga att hon saknar mig när jag är i USA och jag har sagt att hon måste spendera mycket tid med vänner och släkt för att inte sakna mig så mycket. :P

Färdig teckning

Finished drawing

Mad as a hatter

Aaaah, har hållit på i över fyra timmar! Det stod att det skulle ta mindre än fyra timmar och jag är inte ens klar än!!
Jag håller på att göra en hatt. The mad hatter's hatt faktiskt. Det är skitsvårt men jag ger inte upp. Det ända jag har kvar nu är att sy ihop nederdelen, spreja hatten brun med färg och sedan lägga till en sjal och accesoarer.
Jag förstår nu varför han är så galen. Jag själv blir ju galen av det! Men jag är redan lite smått galen. :>



Mina stackars fingrar har typ avlidit av lim pistolen!! D: (Det är lim på fingrarna och inte hud)


Så ser den ut nu. Nederdelen ska sys ihop så att det ser bättre ut också. Den ska färgas brun.



Na na na

DAGENS VILL HA: En resa till Thailand kanske?
DAGENS KLÄDSEL: Gina tröja med the white rabbit på och jeans från... Hollywood tror jag
DAGENS SMINK: mascara och någon ljus ögonskugga
DAGENS FRISYR: såg ut som skit men sen lockade jag det vilket blev jättefult. Då plattade jag det och använde volume master
DAGENS HÄNDELSE: Frida och Marre låste gympa dörren efter sig utan att veta att jag var efter. Jag ryckte och bankade och då slår Marre upp dörren i ansiktet på mig. Tack Marre!
DAGENS LÅT: Flyleaf - Cassie
DAGENS PLANER: Fortsätta på min hatt!
DAGENS SAKNAD: Paramore konserten 2009 <3
DAGENS DUMMASTE: Råkade ha ljudet på mobilen. På engelskan smsar mamma och min sms signal är en Kim Possible signal. Många ropade "Kim Possibleee!" Haha jag kollar inte ens på Kim Possible men jag tyckte att signalen var en bra sms signal eftersom jag bara hade dåliga :P
DAGENS SJUKA: Träningsvärk
DAGENS DROG: Tuggummi
DAGENS ROLIGASTE: Frisbee golfen
DAGENS FAVORIT: Har inte haft någon speciell favorit idag
DAGENS KÖP: tyger till min hatt
DAGENS GODIS: tuggummi.. räknas det?
DAGENS HUMÖR: humörsvägningar. Det har jag ofta
DAGENS ORD: "Mitt liv ska preciiiis se ut såhär...." (Rablar upp en massa massa lyx och penga ämnen)

I miss the 90s

Åh vad jag längtar, det ska bli så spännande med USA. Jag ser verkligen fram emot allt! Jag har bestämt att jag inte tänker få en hemlängtan och ha en positiv attityd. Det här fixar jag. Det är mindre en ett år kvar! I våras eller vintras fick jag för första gången höra att man kan åka som student till USA. Jag hade ingen aning om det. Sen jag fick reda på det har jag tjatat om att få åka och nu får jag det. Alltså wow!

Den här veckan har jag gått med 9b eftersom jag inte trivdes alls på praon. Det var kul att gå med dem. Jag känner mest personer där sen jag gick i sexan. Jag trivs bättre i 9b. Jag hade velat hamna i den klassen i från början men istället så skickade skolan mig till en klass med folk jag inte kände och jag fick byta till en annan där jag kände några. När jag bytte skola i sexan så hade jag ju fått hur bra vänner som helst. Jag hade aldrig haft så bra vänner men sen så hamnar jag i en helt annan klass när alla kompisar hamnar i samma. Jag sitter fortfarande och grubblar på det efter tre år. Jag fick inte byta till den klassen heller. På måndag är det tillbaks till den vanliga skrikiga klassen.
Saknar också 90-talet. Då hade man många bästisar och man hade inga bekymmer. Det var mysigt på 90-talet också. Fullt med bra Disneyfilmer.

Har fått pappas Nokia N97 också eftersom han har fått Iphone 4 av jobbet
Oförberedd brandövning igår på skolan. :>

Jag vill till Disney World!

Jag fick en tanke idag. Skulle det inte vara underbart att jobba som skådespelare på Disney World?
Jag vill ju så gärna bli filmskådespelerska men nu vill jag också jobba där haha. Men jag tror att jag ska satsa på skådespeleri Jag har aldrig varit till Disney World eller Disneyland. Skulle sååå gärna vilja åka dit! Skulle vara grymt kul att åka dit nästa år när man är i USA!

Nu har man skickat hälsopapprena!

Halloween fest?

Snart är det Halloween! Eller det är nu tror jag, hela Oktober. Jag tänker ha en Halloween fest någon helg men jag vet inte när. Ska kanske ha två fester, en med Magda. Vi har letat peruker idag som vi ska ha när vi ska modellera någon dag. Vi hittade några fula och billiga på leksaksaffären som vi kanske ska köpa och färga om med färg. Sen så ska vi sy till lite kläder kanske någon dag.

Jag älskar ju att klä ut mig. När jag är på maskerad så är det alltid jag som klär ut mig mest. Jag tycker att folk ska anstränga sig lite mer med sina "kostymer" så blir det roligare :)

Jag vet inte vad jag ska vara på Halloween. Har ni några förslag?

I miss the beautiful London <3



Have I gone mad?

Fääääärdig!! Det tog lång tid. 4-5 timmar kanske, jag vet inte. Men det är bra att lyssna på Spotify samtidigt.
Pappa säger att jag ska lägga mig så att jag orkar med McDonalds imorgon. Jag vill inte dit imorgon!! Jag jobbade där 7 timmar idag. Städade typ bara, var jättestressad var svimfärdig och hade huvudvärk. Jag har nästan aldrig huvudvärk. Slutade fyra och kom hem fem eftersom jag köpt penslar. Hela min eftermiddag går liksom bort, då har jag ju ingen lust att lägga mig nu! Inte har jag heller nån lust att åka dit imorgon igen. Av alla resturanger och affärer som finns så väljer jag McDonalds som praoplats. Vad tänker jag med egentligen?

Hälsocentralen hittade mina hälsopapper så då kan EF börja leta familj!! :D

"Have I gone mad?"


Closeup


Ibland undrar jag om jag också har blivit galen....

Oh dear Absolem

Igår blev jag sugen på att skulptera. Jag började skulptera Absolem aka The catepillar eller The hookah freak från Alice i Underlandet. Det tog ungefär 3(!!) timmar med allt. Vad tycks? :)
j

Till ugnen


Storlek


Resultatet!

Skådespeleri

Nu har jag varit med Rasmus och bakat bättre choklad muffins. Vanliga den här gången och de blev inte brända!
Snart ska jag på dans och imorgon ska jag praoa på McDonalds. Jag är så sur över att doktorerna tappade bort mina hälsopapper!

Visste ni att jag älskar att klä ut mig, sminka och skådespela? När jag blir stor vill jag helst bli filmskådespelerska. Har lagt ut några roliga parodier på youtube med mina kompisar. Skulle vilja göra musikvideos också som t ex PirateSisters och The Hillywood Show så att man får klä ut sig mer.

I våras lade jag upp en smink tutorial på Stayne från Alice i underlandet. Jag var så olik mig! Långt och fint hår hade jag också. Kolla in den! ;)


Jag och några kompisar har också gjort parodier på Johnny Depp och Tim Burton filmer. Här är första delen! (Vi har också gjort bloopers som finns på min kanal www.youtube.com/user/xmirrebirrex


Och andra delen

Madness

Blev väldigt sugen på att måla så jag började på The Mad Hatter. Jag är total förälskad i honom! Jag vill bara krama om honom och ge honom en puss! Jag kan inte måla längre än såhär eftersom jag har bara två usla penslar att jobba med. Måste köpa nya på måndag så att jag kan fortsätta.

Brända muffins

Jag brukar nästan aldrig baka. Om jag bakar så får jag hjälp av mamma. Nu har jag ju flyttat till pappa och jag hade dötråkigt hemma. Jag gick till affären och köpte ingredienser till amerikanska chokladmuffins. Jag hittade ett bra resept på internet. Jag har aldrig bakat muffins förut. Jag stod säkert i över en timme med smeten eftersom jag var så osäker på om det blev rätt eller inte. Det blev iallafall bra. Jag lade in dom i ugnen och de skulle stå i 25 minuter på 200 grader.

Efter ungefär 15 minuter. Så goda de ser ut!


Efter 25 minuter... svarta. Jag hade visst råkat satt ugnen på mer än 200 grader. De längst bort smakade inte så gott. Men insidan smakade iallafall gott. Där var de inte brända!

Men vad?

Idag var mamma pratade mamma med hälsocentralen igen för att höra om dom har glömt bort papperet. Tydligen så hade doktorn som undersökte mig slutat och papprena var borta! Alltså menas det att jag måste göra om hela hälsoundersökningen!

På idrotten idag så skulle man springa minst 2 varv runt lillfjärden (ett varv är 1km). Jag har ju lågt blodtryck så jag var nära på att svimma. Jag vart yr och allt blev som ett förstoringsglas. Men det gick bra ändå. Jag fick sockertabletter sen av läraren. Senare så såg jag svarta prickar flyga runt i luften som jag trodde var flugor. Helt skumt.

Idag var jag och såg Dumma mej med mamma. Den var helt underbar! Skulle vara tufft att få en värdsfarsa som var som Gru som stal månen och hade en förminsknings pistol och små monster haha. Nej, men min värdfamilj kommer säkert vara helt awesome!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!