HAPPY NEW ROCK'N'ROLL YEAR

Kopierar mitt engelska inlägg eftersom jag är för lat för att skriva om på svenska

It's almost the end of 2011. This year has been the best year of my life, seriously.

I've never been so lucky. I won the meet & greet with My Chemical Romance. Saw them twice, met them, met Mikey Way twice, met Mama Way and James Dewees. Spent 24 hours alone at a casino in Las Vegas. I saw Paramore first row, met one of Sweden's biggest glam/rock band, saw Blink-182, Panic! At The Disco and had a stage diving Patrick Stump in front of me. I cut my hair boy short and dyed it a serveral times. I've been to Las Vegas and the Grand Canyon.

I've also made so many new friends for life. I've never had so many wonderful friends before and I'm so thankful!
I've been living on the other side of the ocean away from my family for 5 months now and I have 5 more months to go. I know I can make it. I miss my best friend but I can do this. Many crazy things happened to me this year and I have more to look forward to. Los Angeles, Disneyland, Florida, Disney World, Universial Studios, my family, friends, Mindless Self Indulgence, more crazy drawings, photos and hopefully more concerts.

2012, let's make this an even better year!!

Last drawing of the year, also unfinished so I guess it will be my first drawing of 2012!


Crazy hair

Juni 2011

Min stil 2011

Nästan som höjdpunkter 2011 fast hur jag har ändrats under 2011 och så. Har ändrat frisyr ganska mycket så det kan ju vara kul att se. Själv så gillar jag mitt röda, långa hår mest. Har haft det rött ett antal gånger sedan jag var 13 år. Det är nästan min signatur hårfärg tycker jag. Jag gillar också det mörka. :)
.
Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Augusti
September
Oktober
November
December

IKEA adventures!

Igår bestämde  jag, Taylor, Kaila och mama Maila att åka till IKEA för att äta svenska köttbullar, köpa svensk choklad och ha kul!
Vi hade det jättekul. Vi lekte kurragömma och vi släckte hela lamp sektionerna för att busa haha. När vi kom hem på kvällen sminkade vi oss en massa och knäppte kort. Vi kollade också på en massa filmer och somnade efter tre på natten.


Kan ni hitta mig?

Chocklad + Soda + Mitt i natten = det här!


Bilder från Julafton!

Den här julen har jag fått fina presenter! Några saker som jag har fått är från både min svenska familj och min amerikanska är biobiljett, musikalbliljett, Florida pengar, Harry Potter halsband, skor, pyjamas, strumpor, tights, godis, the Hunger Games triologin, och lite till! Kul var det! :)

Merry Christmas!

En liten teckning som jag påbörjat på!

Iallafall så var det här min första Amerikanska jul! Tyckte det var jättemysigt. Hemma i Sverige åker jag till min stora familj och firar jul, äter massor av mat och sedan väntar på att tomten kommer med julklappar. Så är det inte riktigt här! Imorse vaknade jag av att Kaila kastade sig på min säng så jag vaknade. Det var sju på morgonen. Hon väckte alla också sprang vi ner för att öppna julklappar på morgonen! Tomten hade ju lämnat dom under natten. Efter vi öppnat presenterna åt vi frukost och sedan blev det julmat.
Efteråt tog vi det lugnt och höll på med våra julklappar. Sen frågade CJ, min största värdbror om jag ville åka och se Sherlock Holmes 2 igen. Hade inget annat för mig så jag sov den igen haha! Kommer lägga upp bilder från Julaftonen imorgon! Godnatt!

GOD JUL!

Idag öppnar alla svenskar paket, men det gör inte vi i Amerika. Det händer imorgon istället! Det är nog det ända som är dåligt här haha!
Jag fick iallafall öppna ett paket som min mamma, plastpappa och pappa hade skickat till mig. Jag fick Xenophilius Lovegood's Necklace och the Golden Egg Pendant från Harry Potter!! Har lite andra paket från min svenska familj som jag ska öppna imorgon istället. Idag ska vi dekorera julstrumporna också.
Ha en God Jul!!

Nosferatu

Här är en snabb tatueringsdesign som jag har gjort! Jag älskar ju skräck och jag gillar verkligen de jättegamla skräckfilmerna med vampyren Nosferatu, Frankenstein osv. Skulle faktiskt kunna tänka mig tatuera den på armen nån gång.

Oh how I've missed you Holmes!

Robert Downey jr alltså <3
Filmen var ju helt underbar! Längtar så mycket tills Avengers kommer ut i Maj.
Iron Man och jag hahah!


Kan det bli bättre?

Åååh vad jag längtar!!!

Finals

Den här veckan har vi haft finals, finalproven innan jullovet. Vi har haft prov i alla ämnen. har varit jätteorolig att jag skulle få F i engelska och historia. I historia fick jag A och i Engelska läsning B. I Engelska uppsatsen fick jag ett A!!! Känner mig jättestolt som är svensk och att det går så bra för mig i engelska klassen.
Min lärare har sa en dag när vi skulle lämna in uppsatsen "Only 3 of you turned in your rough draft and one of them's first language is not English!"
Nästa termin byter jag också från matte till keramik klassen. Det är ju inte obligatoriskt med matte för mig så jag tycker det känns onödigt när det inte räknas. Jag har ändå så mycket matte i kemi/fysik.
.
Imorgon ska jag, Kaila ocj Vickie se den nya Sherlock Holmes. Längtar så mycket! Robert Downey jr är ju min celeb crush haha! ;D

Three Cheers For Sweet Revenge

If you marry me
Would you bury me?
Would you carry me to the end?


White Elephant Exchange

Idag var jag på mitt tredje Elephant Exchange party! Det går ut på att man köper en julklapp/hittar nåt man har hemma och slår in det. Man kommer till partyt och får ett nummer. Andra har lagt ut paket med. I nummer ordning ska man ta vilket paket man vill och öppna det. Man kan också stjäla folks paket istället för att öppna ett eget. En sak kan bli stulen bara tre gånger.
I förrgår hade vi ett sånt party hemma och jag fick två miniräknare. Idag var det ett julparty i drama klassen. Det var nog det bästa. Min vän Hunter fick ett paket med Svampbobmuggar och varm choklad. Jag som älskar svampbob pch varmchoklad snodde den direkt!
Min lärares barn var elak och snodde den från mig! Men med mitt och Kayla's teamwork, snodde hon tillbaka den och bytte med mig haha <3
.
Imorgon ska jag på ett till party fast med kören!

Årets höjdpunkter i månader! (del 2)

Juli: Åkte på Killjoyträff i Stockholm, åkte på festival och såg Paramore, åkte äntligen till USA
Augusti: Började High School, såg min första fotbollsmatch fick min första teaterroll, utbytesstudent träff
September: Åkte till the Grand Canyon
Oktober (BÄSTA MÅNADEN): Haunted Houses, Halloween, CLUE föreställning, Panic! At The Disco konsert, Las Vegas, My Chemical Romance konsert och Homecoming
November: Thanksgiving, talangjakten, drack min första Starbucks
December: första körframträdandet, Amerikansk jul!

Årets höjdpunkter i månader!

Snart är det slut på 2011. Tänkte att jag skulle göra en liten sammanfattning på det här året! Årets höjdpunkter och speciella tillfällen!
Januari: Det var nog den kreativa foto/skulptur månaden för mig. Jag fick också reda på att jag fått en plats i Arizona.
Februari: Det var nog "modell" månaden när jag fick en massa smink idéer.
Mars: Månaden då jag vann en träff med My Chemical Romance, gick på första MCR konserten

April: Min födelsedag, avresedatum till Arizona, rött hår, gymnasium audition, BLOOD video
Maj: EF möte, stop motion video, skolans skämtfoto
Juni: Första doppet, skolans talang jakt, klipper av mig håret
Det var hälften! Resten av sammanfattningen kommer imorgon! :)

Lussebullar

Igår har jag bakade jag hela dagen. Först gjorde jag rymdmarsipansbananer med Kaila, sen gjorde jag lussebullar!
Jag har blivit förkyld också

World Market

Nu har jag internet! Har inte haft det på hela veckan pågrund av regn!
Jag, Kaila och Maila åkte till World Market och letade efter saffran. Jag ska försöka göra lussebullar. Där hittade jag också svenska kakor och julmust!! Blev jätteglad!

I'm not dead

Jag har bara inte tillgang till internet. Har velat blogga men det har sporegnat i Arizona i tre dagar nu och pa nat satt har varat internet slutat funka sa jag kan bara anvanda internet en snabbis i skolan. Jag hoppas pa att fa tillbaka internet snart :)

Christmas Exchange

Igår åkte jag iväg till Jesse och Wade's igen till deras julparty! Det är alltid kul att hälsa på dom. De har ton met mat och dessert och det är jättekul att träffa vänner!
De hade en christmas gift exhange där alla hade köpte ett paket mellan 10-15 dollar. Man fick ett nummer och i nummerordning öppnade man vilket paket som helst eller stal från nån annan! Jag öppnade ett paket och fick ett set med shots glas. Alex från Sverige stal det från mig. Då stal jag ett Starbucks presentkort som blev stulet. Jag blev så upprörd haha! Jag öppnade ett annat och fick en skål och fick den stulen. Då öppnade jag ett annat paket och jag gick hem med en sjungande apa haha!
.
European girls!

It's beginning to look a lot like Christmas!

Igår åkte vi iväg och köpte en gran som vi sedan pyntade till en julgran! Tycker den blev jättefin!

Women's Honor Choir

Ezekiel från Concert Choir hade filmade två låtar där vi sjöng! Jag står nere till vänster

DESTROYA - cover

En av mina favoritlåtar av MCR. Har alltid velat uppträda den. Det låter jättekonstigt ibland med gitarren dock. Det är jättesvårt att redigera gitarr videon i takt till piano videon!

Heaaaaart, we will forget him

Idag framträdde vi med kören för första gången. Det var i ett hus med pensionärer som bjöd oss på god mat. Det var ingen riktig konsert men det var kul. Vi kommer framträda "på riktigt" nästa fredag!
Host sister and I <3

Toddler Tuesday!

Idag var det en ursäkt att gå runt i pyjamas byxor varje dag utan att bli dress coded!

Moustache Monday!


Spirit Week

Imorgon är det Spirit Week igen!

Monday is Mustache Monday and/or Animal Print 
Tuesday is Toddler Tuesday (Dress like a little kid)
Wednesday is Black and Gold
Thursday is Class Colors (9th=blue, 10th=green, 11th=red, 12th=yellow, staff=purple)
Friday is Pink vs. Blue (girls wear pink, guys wear blue)


Idag åkte vi också iväg till Luke's fotbollsparty!



Dum och Dummare

I fredags spenderade jag natten hos Taylor. Vi hade jätteroligt! Vi var så trötta så vi somnade vid tio. Dagen efter åkte vi till Kaylea's födelsedagsparty då vi lekte en massa roliga lekar och så. Tyvvär så var jag tvungen att åka hem tidigare

Paramore buddies pt 2

Augusti
December

I'll stop the whole world for turning into a monster

Fick reda på idag att jag kommer åka med på Floridaresan i Mars! Längtar jättemycket! I April kommer min pappa, farmor och moster över i en vecka också!
Om Floridaresan!

Trip Details

  • Day 1

    Welcome to Orlando! When all the students have arrived, we will have dinner as a group.
  • Day 2

    Get ready for an unforgettable visit to the place where dreams come true - Walt Disney World! Spend the entire day at the many park attractions with your new friends!
  • Day 3

    Tour Universal Studios and experience Harry Potter and the Forbidden Journey™, Shrek 4-D™ and E.T. Adventure®!
  • Day 4

    Gear up for a busy day! Start off with a morning visit to the "brain" of the world's leading space program, the NASA Kennedy Space Museum at Cape Canaveral. Then enjoy an afternoon drive south to beautiful Ft. Lauderdale, the original Spring Break destination. Finally, enjoy a "beach" themed group dinner!
  • Day 5

    Enjoy a unique safari experience in the Everglades! An adventure you won't ever forget!
  • Day 6

    Enjoy free time on the beach in the morning. Then climb aboard for a relaxing (and tearful!) dinner cruise/"good-bye" party aboard a cool cruiser boat.
  • Day 7

    Travel day from Ft. Lauderdale back to your host family, hopefully with a suntan and memories that will last a lifetime!
  • Saknar min Felicia <3

MSI konsert!

Första April kommer Mindless Self Indulgence till Arizona! Ett band som jag gillar jättemycket. Jag och Sarah ska försöka ta oss till konserten i vår! Den kommer vara i Tempe vilket är bara några minuter ifrån där vi bor!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!