Min nya favoritfilm

Igår kollade jag och pappa på Megamind. Vi såg den på engelska eftersom jag har vägrat att sett den svenska versionen.
Den var så jäkla rolig! Jag är kär i Megamind, haha. Jag höll på att dö av skratt vid kyss scenen.
"Oooh, I'm shaking in my custom baby seal leather boots!"

Meddelande från min värdfamilj och information!

Värdfamiljen:
Dom har skrivit till mig! Jag är så glad!! Jag har också fått informationen om familjen och skolan från EFs hemsida!
Jolene är 56 år om jag ränkade rätt och Dan är 55. Dom har fem barn och åtta barnbarn. Den yngsta sonen är 22 år. Dom har djur också men jag vet inte hur många och så.
Det här är några av deras intressen:
Artwork, Board Games, Camping, Cooking, Crafts, Eating Out, Fishing, Guitar, Horseback Riding, Hunting, Movies, Museums, Reading, School Activities, School Band, Sewing/Knitting, Swimming, Visiting Relatives, Watching TV

Så här stod det i deras meddelande (de har nog användits sig av google translator):
Hej
Jag Jo, din värd mamma för nästa läsår. Dan är min man. Vi ser fram emot att lägga dig till vår familj. Våra 5 barn är vuxna, är Chantz den yngsta vid 22 års ålder. Vi har 8 barnbarn men oroa dig inte. Vi är unga i sinnet.
Varma hälsningar,
Dan & Jo

Jag har skickat ett meddelande tillbaka också så dom svarar väl någon gång på det. :D

Skolan:
Apache Junction High School heter ju skolan som ni kanske redan har läst. Men det ni inte har läst är att skolan har ungefär 1802 elever!

Jag har också fått reda på mina lokala EF representanter.

Här kommer jag bo! Dom verkar inte ha någon pool som jag hade hoppats på men det blir bra ändå! Jag längtar tills jag får veta mer!


Breakout Kings

OMG YES!!! Prison Break, min absoluta favoritserie kommer få en till säsong!!! Eller rättare sagt en ny serie som heter Breakout Kings! Det är samma producenter som har gjort Prison Break. Jag vet inte riktigt än vad den handlar om men iallafall om brottslingar på ett fängelse som ska bryta sig ut eller nåt! Dessutom är Robert Knepper som är T-Bag i Prison Break med och han spelar T-Bag igen. Han är ju en av mina favoriter i Prison Break! Serien kommer släppas i Mars. Jag som varit så ledsen över att Prison Break är slut! :DDDDDD <3<3<3

Robert Knepper som T-Bag

Jag vill ha informatioooon!

Uhu, jag har suttit och kollat 24/7 på min EF sida om jag har fått nån info om familjen än men det har jag inte. Jag vill ha det nu, jag orkar inte vänta!

Idag har jag åkt skridskor i skolan. Snacka om Bambi på hal is!
På Tisdag ska jag gå och klippa håret. Jag vet inte vad för frisyr jag vill ha men jag vill nog ha lite tunnare hår. I sommar tänker jag försöka få slingor och fler fräknar än vad jag fick förra året. :D

Vad tycker ni jag ska förbättra på bloggen?

Nu har jag en fråga till er. Är min blogg bra som den är eller tycker ni att jag ska skriva mer, eller ska jag skriva mindre? Jag tycker att jag kanske borde upptatera lite oftare. Vad tycker ni att jag ska skriva om? Ska jag skriva mer om USA? Mer om vardagen? Teckningar? Säg vad ni tycker! :)

Ny header

Här har ni en bra sida!!
www.utbytesstudent.se
Den här headern har gjort mig galen. Jag är verkligen usel på att göra såna men den vart ganska bra ändå :)
Jag är hemma från skolan idag. Jag känner mig hängig. Jag har haft en påbörjad migrän i två dagar så jag kände att det var bra att stanna hemma.

Apache Junction High School

Idag kom det papper hem som jag skulle bekräfta att det var okej att ha en annan utbytesstudent i familjen så nu är det skickat. :D
Jag längtar sjukt mycket till när jag får all information!
Jag har  suittit och analyserat lite på skolan jag kommer gå i! Jag har kollat lite med google maps. Här är en sattelit bild men den blev ganska liten.
1. Det där är skolan, tror jag iallafall
2. En fotbollsplan
3. Baseballplan
4. Skateboardplan
5. En pool?
6. Tennisplaner

Hur får man sin blogg på google sökningen?

Jag vill att när nån söker på t ex "utbytesstudent usa blogg 11 12" att min blogg också ska komma fram i google sökningen men det gör det inte även om jag bläddrar och bläddrar. Den kommer inte ens fram om jag söker på "Miranda utbytesstudent usa blogg 11 12". Hur ska jag göra? :C

JAG HAR FÅTT EN PLACERING!!!!!!

Jag är helt överlycklig just nu så det går inte att beskriva!!! Jag har hoppat runt och skrikit av glädje! Jag har hamnat i ARIZONA!!!! Jag valde ju inte Arizona som delstatsval men jag är ändå jätteglad och jag tänker åka!! Skit i värmen!!
En som heter Karolina från EF ringde till mamma och bad om att få prata med mig. Hon sa att jag har fått en placering, redan!!!! Jag kommer att bo hos ett par som heter Dan och Jonele. Dom gillar att hitta på aktiviteter och dom var väldigt intresserade av mig. Dom har inga barn men dom har katter och hundar!! Jag älskar djur! Just nu har de två utbytesstudenter hos sig och jag kommer att bo tillsammans med en tysk kille född 1994 som heter Moritz. Det kommer bli så spännande!!!
Jag kommer bo i Arizona i en stad som heter Apache Junction och som ligger 5 mil (om jag har rätt) utanför huvudstaden Phoenix. Skolan heter Apache Junction Highschool. Jag kommer få mer information hemskickad i veckan eller nästa vecka.
Jag hade ingen aning om att jag skulle få placering redan nu! :D
JAG ÄR SÅ GLAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Om jag har rätt så är det här skolan!
Jag måste verkligen fixa en ny header snart!
Nej nu ska jag äta pannkakor! :D

Rita måla rita måla!

Zant är färdig nu! Eller snart. Jag måste skulptera masken och sy kläder. Men det orkar jag inte med nu.
Jag har också börjat rita den här snyggingen. Ser ni vem det föreställer? :>

Gymnasieval

Jag och mamma var hos syven idag för information om gymnasieval om jag ska skicka ansökan nu eller nästa år eftersom jag åker till USA i sommar. Vi kom fram till att jag ska söka Film & TV i Gotland i år. Jag visste inte att det fanns och blev glad nä rjag fick reda på det! Jag har ju kollat på teatergymnasier men jag vill inte bli en teaterskådespelerska utan en film skådespelerska så det här är perfekt! Mamma lät också positiv eftersom hon älskar Gotland. Syven sade någonting om att det skulle bli ett intagningsprov efter att man har skickat in en ansökan som kommer hållas i Visby. Vi får se hur det går med det om jag kommer göra det innan jag åker i sommar isåfall. :)
Usch jag fick nåt slags migrän anfall idag eller om det var en panik attack som min lärare trodde. När jag var hos syven började jag se svarta prickar och på sista lektionen blev allting jättevarmt och jag började kallsvettas. Jag fick dåligt med luft så jag gick runt i klassrummet ett tag. Sen blev allt jättekallt och jag kände mig konstig. :S

I do believe in fairies...

Wendy borde börja tro på älvor.
Makar

Ursurper king Zant

Jag har suttit och skulpterat i flera dagar nu!! Inte timmar i sträck då utan å och då. Jag håller bland annat på att skulptera Zant från The legend of Zelda: Twilight Princess. Har nämligen börjat gjort dockor nu... eller tänker. Han är dock långt från färdig. Han ska färgläggas och sen ska jag ge honom lite kläder. Han kan ju inte gå naken inte!
Jag ska också skulptera hans mask nån dag som han också har.

Om en timme ska jag på discobowlingkalas!


Han har också lite problem med att stå själv. Jag var så trött på att skulptera så jag glömde att sätta ståltråd på fötterna så han kan inte riktigt stå. Men han kan vrida armarna, benen, höfterna och huvudet! Är det inte coolt? :D


Sådär kommer resultatet bli :D

Nya prylar

Igår kom mina Zelda spel hem med posten. Jag älskar de spelen!
Idag har jag köpt mer Super Sculpey lera så jag kan fortsätta skulptera. Jag har också köpt vita pärlor som jag ska använda till ögon till mina dockor som jag håller på att skulptera, och en flaska med fina pärlor, en jätteliten pensel och lite halsbandskrokar. Jag fick också en sen julklapp av mamma. En trägubbe som man kan forma! Nu behöver jag inte ha problem att rita kroppar i min tecknade serie. :D
Jag och mamma och hennes kompis var nyss på bio och såg på Meet the parents: Little fockers. Den var asrolig, särskilt vid eftertexterna då jag skrattade som mest!
Imorgon ska jag på discobowling eftersom min kompis ska ha kalas där. Det ska bli kul även om jag är usel på bowling och kör med galler. Men det ska jag inte göra imorgon! På lördag kanske jag ska till Hassela då Anna och Tova ska lära mig och Salma att åka slalom och bli inte överaskade om jag kommer hem med brutna ben!

Na na na

Åh vad jag älskar My Chemical Romance's nya album! Jag kommer ihåg när jag var tolv så var jag helt beroende av dom, särskilt i sångaren Gerard Way. Jag vill verkligen gå på deras konsert i mars när de kommer till Sverige men jag tror inte att jag kommer göra det. Jag har nog ingen att åka med :/
Här är deras singel till nya albumet! <3

The western states

Jag har varit så seg på att blogga i helgen, förlåt. Jag har suttit och ritat och skulpterat bort hela helgen!
Jag har lagt till en google translator utifall nån icke svensk talande person besöker bloggen. Folk från Deviantart kanske gör det.
Jag längtar så mycket tills jag får reda på vart jag hamnar! Jag är så orolig ifall jag hamnar i New Mexico nu. Men jag försöker vara positiv. Jag vill till Kalifornien! Men det gör inget om jag hamnar i Oregon eller Nevada. Bara jag inte hamnar i Arizona eller New Mexico. Jag kommer bli fullkomligt överstekt om jag hamnar där!

Hjärna, någon?

Mums! XD

Zelda charms

Åh jag har typ blivit beroende av Zelda spelen igen! Jag satt och spelade mitt gamla The legend of Zelda: Wind Waker på mitt gamecube igår. Jag tänker köpa de nya Zelda spelen till Nintendo DS nu också haha.
Hela eftermiddagen har jag suttit och gjort Zelda charms. Det är så jäkla jobbigt men ganska bra blev resultatet iallafall!

Skolan läcker

Det regnar möggel på skolan! Jag tror att det är möggel eller nåt liknande. Kanske rost.

Vi har fått en ny rektor på skolan. Han är rolig, så här sa han till alla nior som röker "Kom ihåg att ta stooora bloss annars så fastnar aldrig cancern!".

Eye Patch

Jag har suttit och pysslat lite idag. Jag har gjort en sån där eye patch/ögonlapp som pirater har. :D

Jag spelar piano

Här är en video jag lade upp på olika pianolåtar som jag kan spela. Jack har inte lärt mig hela "He's a pirate" än. Jag spelar dock fel några gånger. Jag fick nästan rådamp eftersom det bara blev fel varje gång jag spelade in haha. Jag orkar inte skriva på svenska så ni får läsa den engelska beskrivningen på videon från min youtube istället om ni orkar. :)

Okay so before you judge me of my really awful performing I just want to let you know that I've never been taking piano lessons and I can't play piano notes. I have only learned these songs all by myself except for "He's a pirate" which my friend tried to teach me. He haven't teach me the whole song yet. I only play these songs by memory.
Oh and I have the shortest fingers in my class so it's a little bit hard to play haha but I can reach pretty well. It's really hard to play on keyboards. I hate it!
Haha I look a bit like Gollum when I'm playing!
Okay so before you judge me of this really awful performing I just want to let you know that I've never been taking piano lessons and I can't play piano notes. I have only learned these songs all by myself except for "He's a pirate" which my friend tried to teach me. He haven't teach me the whole song yet. I only play these songs by memory.

Oh and I have the shortest fingers in my class so it's a little bit hard to play haha but I can reach pretty well. It's really hard to play on keyboards. I hate it!

Haha I look a bit like Gollum when I'm playing!Black Swan

Idag har jag varit med Magda och knäppt kort. Vi sminkade oss och så. Jag sminkade mig som hon i Black Swan. Filmen har inte kommit ut än men jag vill se den. Sminkningen ser inte precis ut som sminkningen i filmen eftersom jag inte kollade på bilden när jag skulle sminka mig. När jag har alla bilderna på datorn så ska jag lägga upp några. :>
Här är ett smakprov :P

Lord of the underworld

Jag satt och ritade inatt. Hades från Herkules ritade jag fast lite mer realistiskt. Fast han ser inte så realistisk ut. Doch så slarvade jag ganska mycket med den men rätt så nöjd blev jag.

Underhåll mig någon!

Idag har varit världens segaste dag. Jag är verkligen depp. Jag tänkte knäppa modell/smink kort idag eftersom jag hade jättemånga idéer men självklart så är sminket jag behöver hos mamma och jag är hos pappa. Dagen spenderades i sängen då jag har suttit vid datorn och spelat playstation 3. Dock så har jag ritat lite. Men inget mycket. Snyggt blev det inte heller. Det enda bra som jag har gjort idag är att skotta. Sen fick jag ju besked om att jag inte får göra delstats val vilket förstörde min dag. Jag vill verkligen åka någonstans men det finns ju ingenting som är kul i lilla tråkiga Hudiksvall! Usch vad jag klagar nu men jag måste verkligen skriva av mig.

Mighty Pirates spelet på facebook funkar inte heller. Jag har ju blivit beroende av det. Nu ska jag stanna uppe nästan hela natten och hitta på något. Jag måste ta igen eftersom jag hade så extremt tråkigt idag. Sen ska jag vakna tidigt och ta en boost tablett och göra nåt kul hela dagen... hoppas jag. Jag hade ju tänkt knäppa modellkort då istället nu när jag är hos mamma. Men SJÄLVKLART så är batteriet i kameran snart slut och laddaren är hos pappa. Jag kan verkligen hata att ha skilda föräldrar. Det finns många fördelar men det finns också väldigt många nackdelar!!

Jag önskar jag bodde i Rogsta ute på landet som jag gjorde ett tag när jag var liten. Där finns det så många snälla kompisar man kan ha kul med.
Dåliga nyheter

Mamma fick ett samtal av EF att USA har ändrat reglerna att man bara får välja delstatsval om man har många VG i betyg. Det suger verkligen och jag är jättebesviken eftersom jag bara har två VG. Nu får jag bara göra regionsval så jag valde väststaterna eftersom jag hade valt två delstater som ligger i väst. Jag är jätteledsen och arg. Jag hade valt Kalifornien, Washington och Oregon och nån av dom vill jag verkligen hamna i men isåfall blir det inte Washington. Om jag hamnar i Arizona eller New Mexico vet jag inte hur jag ska göra.

Inglorious Basterds

Har nån sett filmen? Den är så rolig!
Jag älskar Brad Pitt's italienska här.

CAM


Jag vill resa!

Men det ska jag ju göra i sommar! Åh vad jag längtar! Jag satt och kollade i bilder från Thailand 2008. Jag skulle kunna åka ut och resa en gång i månaden. Men det får jag nog vänta med ett tag. Olika ställen jag vill till är USA, Storbrittannien, Grekland, Spanien, Frankrike, Kina, Japan, Australien, Transylvanien, Karibien, Thailand... ja jätte många ställen! Får ta en jorden runt resa när jag har blivit en bra betald skådespelerska. Jag ska verkligen bli en skådis, inget ska hindra mig!

Igår var det fest hos Anna. Vi blev bara fyra stycken fast vi hade bjudit tio, men det var kul ändå så ni missade verkligen något! Vi gjorde lekar, bakade pizza och såg på film. Jag sov över hos Anna så vi var vaken till halv tre och kollade på olika serier som gick på tv och åt fruktsallad, chips och popcorn.

Nu har jag och mamma varit på bio och sett The Tourist med Johnny Depp och Angelina Jolie. Bättre duo kan det inte bli. Mums säger jag! Den var verkligen rolig och Johnny Depp är så jäkla snygg! Han var så söt när han började gråta i filmen.

Jag

Jag kopierade en sån här grej som man ska skriva i... så kan ni veta lite mer om mig. :>
Kön: pirat
Ålder: 15, snart 16
Längd: 168 cm. 167 ½ cm om man ska vara exakt
Vikt: Har jag ätit mycket snacks och skit så 52. Annars 50 kg.
Fräsch (tex docka/naturlig): Whaaat?! Naturlig antar jag. Om det menas med foundation eller

Övrigt: Jag blir lätt vig och är ganska överrörlig

ANSIKTE
Hår (vilken stil)
: Självfall, volumöst (ibland), till axlarna

Hårfärg: mörkbrun med röda nyanser
Ansiktsform: lite kvadratiskt tror jag.
Ögon (tex: stora/skeva/sminkade):Smiiiize ögon! Långa ögonfransar, mörkblå/grå färg, eyeliner på ögonlocket
Näsa (tex: skidbacke/bagarnäsa/smal/grisnäsa): Liten, lite rundad på toppen
Mun (tex: liten/jokermun/tunna el, tjocka läppar): tjocka men inte jättetjocka
Allmänt (tex: gullig/läskig/cool): galen, rolig, dagdrömmare, totalt cool

KROPPEN

Hudfärg: blek och blek
Kroppsbyggnad (tex: atletisk/tanig/mullig): tanig
Axlar (tex: breda/sluttande/snäva/): normala tror jag
Armar (tex: muskulösa/spaghetti/långa/korta): spaghetti men jag jobbar på att få dom i kontroll haha!
Armlängd % (normalt är en arm ca 40% av kroppens längd): normalt kanske
Händer (tex stora/grova/slanka/): pyttesmå
Ben (tex: muskulösa/spaghetti/kurviga/långa): Långa och smala
Benlängd % (normalt är ett ben ca 50% av kroppens läng?: Mer än 50% iallafall!
Fötter (tex: platta/höga/potatistår): fina fötter men fula tår


ÖVRIGT
Klädstil
: Min stil. nästan allt förutom orange och vissa rosa och gröna färger. Det passar jag inte i.
Uttryck: allmänt galen?

Stil: blandat
Övrigt: pirat

Jag på maskerad i våras


Kattbesök

Sånt här kan hända om man är en tjej som älskar katter men inte kan få en. Jag råkade bjuda in en katt som jag nästan trampade på när jag kom hem från affären.
Jag såg den nästan inte eftersom jag hade en chipspåse i ansiktet. Jag har träffat katten flera gånger förut och den är jättesnäll! Den sprang in när jag öppnade dörren. Jag bar ut katten och stängde dörren men den satt kvar. Jag gav honom (eller hon) lite cornflakes och sen sprang han in igen. Han fick väl kolla runt lite. Åh jag vill behålla honom! Men det kan jag ju inte.
När jag stängde ut honom så kollade han på mig med stora ögon som katten in Shrek och mjauade "Snälla jag vill bo hos dig!"
Jag får så dåligt samvete när jag stänger ut katter så där :(


Nu har jag ätit lite färdigmat och i eftermiddag ska jag på fest!

Självporträtt

Nu är målningen klar! Jag ser kanske en aning äldre ut men det får väl vara jag om fem år eller nåt. Såg att skissen som jag lade upp såg helt bedrövlig ut. Tur att resultatet blev bättre :>
Åh vad jag passar i vita/blonda dreads måste jag säga! :P
Imorgon ska jag på nyårsfest med några kompisar. Det ska bli jättekul! :D

She's a pirate

Håller på att rita av mig själv fast till en pirat. Såg precis att jag måste ändå lite på bilden. Överläppens form, näsan och hakan och så vidare. Men det gör jag senare för nu ska jag på stan med mamma. Sen ska jag färglägga bilden också. :>

Mina teckningar

Har lagt märke till att jag inte har visat er så många av mina teckningar och målningar. Jag målar mest av skådespelare från filmer men jag brukar också rita eget tecknat fasst det är inte så speciellt. Just nu håller jag faktiskt på att teckna en serie som blir riktigt bra för en gångs skull. Jag har ritat 20 sidor av den.
Här kan ni se fler teckningar och i högre kvalité! www.mirish.deviantart.com

Buy Pirelli's miracle elixir

Haha aww. Den här videon gjorde jag och min kusin Calle för mindre än två år sedan när vi hade tråkigt!

Mitt hår ändrar färg

Jag har lagt märke till att mitt hår har ändrat färg. Jag har ju färgat håret mycket förut men nu har min riktiga hårfärg växt ut igen. Men den var mycket ljusare förut! När jag var bebis hade jag riktigt rött hår! Sen blev jag blond och sen ljusbrun. Nu har jag ganska mörkt hår. Om man knäpper på mig med blixt så kan man också se att jag har röda nyanser i håret.

Mitt nyår

I ÅR ÅKER JAG TILL USA!!
På nyårsafton sov jag över hos min moster Helena och mina kusiner Irina och Calle. Vi såg på Shaun of the dead och sen gick vi ut för att kolla på raketerna. Det var inte så många men det var mysigt ändå. Det är ju mycket mer fyrverkerier i stan! När klockan slog tolv sprang vi ut och skrek och firade. Vi hade bestämt oss vad det första det var vi skulle göra när det blev 2011. Jag hade bestämt att jag skulle sjunga "Yo ho yo ho a pirate's life for me" låten så det var det första jag gjorde.
Irina och Calle hade också fått en superdyr Buzz Lightyear och Woody så vi lekte med dom också. Sen satt jag och Irina uppe till tre på natten och pratade och fikade. Jag vaknade sen halv två på dagen!! (rekord sen tid att vakna)
Mina nyårslöften är:
  • Att dricka mer vatten
  • Gå med rakare rygg
  • Ha ett helt grymt 2011!!!
målade lite på handleden som jag brukar göra

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!