Lite bilder

Här kommer lite bilder från veckan. Inte så speciella bilder dock
En liten Twinkie = 300 kalorier haha!

Hos barnbarnen

Har varit borta hos Jo och Dan's barnbarn i en vecka. Trodde jag bara skulle vara där nån dag haha.
Barnbarnen var Kiyanna (tror det stavas så) som är 16 år och Katharina som är 9 år. Vi har shoppat lite och slappat. Har inte gjort så mycket. Har mest varit jättetrött. Inatt sov vi hos deras andra barnbarn som är 4 pojkar. Kunde inte sova eftersom de hade slagit vad om vem som kunde stanna uppe hela natten. Var tvungen att kliva upp och se på 4 filmer haha! Vi har nyss hämtat upp den tyske utbytesstudenten Moritz som kommer bo hos oss. Laddar upp lite foton från veckan senare :)

Barbeque party

Nu har jag fixat min dator!
Igår åkte jag till Jesse och Wade i Phoenix på deras Barbeque fest med Kendra och hennes utbyesstudenter Alexander från Sverige, Ingo från Tyskland som bara stannar 3 veckor till och Fer från Spanien. Det var jättekul där!
Vi åt jättegoda hamburgare, cupcakes, cookies och sodas. Vi simmade i deras swimmingpool, spelade tv-spel och såg på The Hangover. Alex som är Dan och Jo's barnbarn sitter här och pratar med mig medans jag skriver så jag råkar jämt skriva på engelska hahaha!
Snart ska jag sova över hos några av deras andra familjemedlemmar och träffa deras barnbarn som är 16 år!

Framme i Arizona!!

Forlat om jag inte har skrivit nat!! Min adapter till datorn passar inte med kabeln eftersom det ar onodigt plast ivagen!! Maste verkligen fixa det!
Ska forsoka skriva lite om resan iallafall och ni far noj aer utan de svenska bokstaverna!!

Jag lade somnade vid ett pa natten innan vi skulle aka bil till Arlanda. Vi hade packat klart mina vaskor som var fullproppade!! Vaknade tva timmar senare klockan tre pa natten och jag, mamma, pappa och Achat akte ner. Nar vi var framme traffade vi en kille fran EF och sen traffade vi Alex och hans familj. Alex bor hos min IEC Kendra. Nar jag skulle saga hejda till familjen grat saklart jag och mamma men det gick snabbt over nar jag stack. Alskar er!! Sen akte jag och Alex ivag med planet. Det var sa bra att det fanns tv pa saterna som man kunde se filmer, spela spel och lyssna musik pa. Sag ca 6 olika filmer men jag sag inte klart dem. Vi flog i ca 8 timmar. Vi landade i Newark, New Jersey dar vi bytte plan. Det planet var saaaa trakigt att aka med!! Jag var extretmt trott men kunde inte sova och man kunde inte se pa film. Satt iallafall brevid en norsk dam dar som var jattetrevlig. Hade ocksa extremt ont i magen efter allt godis. Nar vi var framme traffade vi Kendra och hennes kompisar och nagra andra utbytesstudenter. Sen traffade jag min vardfamilj Jo och Dan som hade ballonger, blommor och allt! De var jattesnalla! Vi akte ivag och hamtade deras barnbarn Alex och vi akte och at. Jag holl pa att somna hela tiden. Var jattetrott!! Nar vi kom hem traffade jag alla deras djur! Fyra hundar, en katt, tva fiskar och en fagel! Jag dackade nar jag lade mig i sangen. Huset ar jattemysigt men vi kommer flytta fran Appache Junction till Gold Canyon om en vecka ungefar. Sen kommer Moritz som ar pa campet just nu.
Igar var jag verkligen jattetrott! Hade inte vanjt mig med tiden an. Vaknar jattetidigt pa morgonen och blir trott sen men det blir battre. Engelskan blir ocksa bara battre och battre. Det ar jattekul. Och ja, allt ar stort i USA. Jag har inte hunnit kollat runt sa mycket an eftersom jag var hemma hela dagen igar men jag var till Walmart och kopte duschsaker och sant.
Nar jag fixat datorn ska jag skriva om vad jag gjorde idag och forsoka lagga upp bilder.
Nu ska jag sova, jag ar jattetrott. GODNATT!!

HEJ DÅ SVERIGE!!!

Om ca 10 timmar åker jag till andra sidan Atlanten!! Sa hej då till en del av mina vänner idag. Det var jättejobbigt men jag försöker faktiskt inte tänka på det.
Har packat väskorna hela dagen. Vägt dom om och om igen eftersom resväskan bara får väga 23kg.
Är jättenervös över att flyga men jag kommer inte flyga ensam som tur är. Alexander som också är utbytesstudent och ska bo hos min IEC Kendra kommer flyga på samma plan. Mindre chans att jag tappar bort mig på flygplatsen då! Jag hoppas verkligen inte att jag får övervikt.
Jag har köpt presenter till mina värdföfärldrar också men jag skriver inte vad jag har köpt just nu utifall de läser det här. ;)
Jag hoppas iallafall att jag kan sova några timmar inatt och att jag kan sova på planet. Jag hatar verkligen att flyga. Jag blir rastlös över att sitta still så länge! Kommer mellanlanda i New Jersey och vara på den flygplatsen i ca 4 timmar tror jag, sen flyger jag över till Phoenix. Nästa gång jag skriver kommer jag vara på andra sidan jordklotet!

Vi köpte jättebra vakumpåsar som plattar till kläderna rejält!
!

Packningslista

Eftersom jag inte har nåt annat för mig just nu tänkte jag göra en liten packningslista med det jag ska ha med mig!
  • Favoritkläder (inte så mycket då eftersom jag ska köpa det mesta där
  • Lite skrot från min skrotsamling (ja jag samlar på skrot... eller alltså häftiga saker jag hittat på marken som smycken, knappar m.m...)
  • Favoritfilmer, skivor och spel
  • Pengar
  • Bilder, papper, planscher m.m.
  • Ritgrejer och papper
  • Smink
  • Smycken
  • Småsaker som mina vampyrtänder, super mario hatten
  • Nån Harry Potter bok
  • Kamerorna
  • Datorn
  • Nintendo DS
  • Godis
  • Presenter till familjen
Sådär typ... måste fundera på om det är nåt mer. Det verkar vara rätt så mycket men jag har en rätt stor resväska och baggage men jag hoppas det inte blir så mycket som det ser ut haha!

Börja packa

Det står där uppe till vänster att det är en dag kvar tills ja åker men det står fel! Det är tre dagar kvar! Är i stugan just nu och åker hem imorgon. Känns lite stressigt!! Måste hinna göra klart alla saker nu bara!

Splice

Blev inspirerad från filmen "Splice" när jag ritade den här. Egentligen skulle den inte alls se ut såhär men bilden spårade ur haha!

You have your mother's eyes

Har velat måla/rita Snape så länge nu men har aldrig gjort det. Tyckte väl att det var dags!

Pixie

Skaffade mig en pixie frisyr i Tisdags. Jag tror det är en pixie iallafall!
Nu ska jag iväg och se Harry Potter igen med mamma!

GRATTIS RAYMOND TORO ORTIZ

GRATTIS RAY, HOPPAS DU FÅR DEN BÄSTA FÖDELSEDAGEN!! :D <3

Harry Potter and the Deathly Hallows pt 2

Såg filmen på premiären natten till onsdagen. Jag klädde ut mig till Harry Potter och många andra hade klätt ut sig.
Filmen var nog det hemskaste jag har varit med om! Grät genom hela filmen, det var som en kniv i hjärtat! Allas snyftningar hördes genom salongen, särskilt mina och Felicias. Hahaha Alex sa att vi inte snyftade utan vi skrek. DET VAR SÅ SORGLIGT! Jag har liksom växt upp med Harry Potter. Såg första filmen på premiären när jag var sex år, efteråt var jag fast. Direkt efter fick jag första boken och pappa läste alla böcker högt för mig utom den sista. Jag hade alla Harry Potter spel, jag har alltid lekt Harry Potter och jag täljde mina egna trollstavar och ritade trollkarskort. I ettan ville jag vara Hermione så jag ansträngde mig för att vara smart haha. Jag jobbade ut matteboken först av alla!
Jag är så tacksam att Harry Potter har varit en stor del av min barndom och är fortfarande en del av mitt liv. Tack så mycket J.K.Rowling och alla för allt!!! <3
Jag och Felicia efter filmen. Ja, vi grät haha!

Flygbiljetter!!!

Har fått mina preliminära flygbiljetter!! Flyger på Torsdag istället för tisdag på morgonen. Kommer åka med Alexander som kommer på hos min EF representant Kendra. Vi kommer mellanlanda i New Jersey. Jag har packat klart hos pappa och nu ska jag se vad jag vill ha med som finns hos mamma. Det är bara små saker så jag tror inte att väskan blir full! Det är tur att det är sommar året runt i Arizona så då behöver jag inte ta med mig en massa tjockkläder och jackor.
Jag längtar verkligen!!!

Fronkeh

Ritar lite!

Cosplay

Jag älskar verkligen att klä ut mig!! Finns nån som också tycker om det? Skulle vara jättekul att gå på ett sånt där cosplay event där alla klär ut sig till karaktärer. Säger det en gång till, jag älskar att klä ut mig!
Frank Iero
Harley Quinn
Trasdocka
Vampyr
Hades
Black Swan
Gerard Way
Faith

Visum

Just det! Har fått mitt visum också! Snart är det en vecka kvar tills jag åker. EN VECKA!!!
Shiet måste börja packa!! :O
Har faktiskt valt ut några kläder och lite saker som jag ska ha med!

Paramore och Putte i Parken!!!

DET VAR SÅ JÄKLA UNDERBART ALLTSÅ!!!
Vi åkte tjugo i nio på morgonen, vi stannade och åt vid tolv och kom fram två. Jag, Felicia och Emma stack till Stage of Joy där Paramore skulle spela 22.00. Där träffade vi Kak, Caisa, Hanna och Malin. Vi satt vid stängslet till scenen i åtta timmar! 19.00 spelade Nationalteatern där. De var faktiskt rätt så bra och coola! Sen kom Paramore och allt blev underbart! Jag glömde bort hur kissnödig jag var hahahaha! Vi stod ifrånbörjan långt till höger men när allt började prejade vi oss minst 3 meter närmare mitten mot scenen. Vi stod längst fram mot stängslet. Vi stod vid Taylor. Scenen var onödigt hör, 2 meter!
Det blev konfettiregn under Misery Business och jag började gråta för jag var så glad. En tjej fick gå upp och sjunga med Hayley också, hon hade väntat 24 timmar där ute tror jag. Jag satte en konfetti bit i halsen hahah. Efteråt spelade Ke$ha. Hon var inte bra alls men lite okej, bara soundet men inte henne.
Vi hyrde en stuga och sov där sen bar det hemåt!

Jag fick ögonkontakt med alla i bandet och de log och var glada! Taylor blinkade till mig runt 3:30 av min inspelning av Ignorance när jag skrek hans namn. Jag har jätteont i halsen och kroppen nu! När Hayley sa åt alla att dansa under Crush crush crush så var jag den ända längst fram till höger som dansade tror jag. Hon pekade på mig och sa att jag var bra! <3

Paramore

Nu drar jag till Putte i Parken med Felicia och Emma för att se Paramore och sen Kesha. Fett skoj! Ska träffa Kak, Hanna och Malin där också!

A surprise party, for me? You shouldn't have!

Jag smsade Felicia imorse och undrade om hon ville gå på stan med mig, hon kunde inte men hon undrade om jag ville komma förbi klockan fyra så kunde vi klä ut oss till Gerard och Frank så kunde vi knäppa kort. Jag sa att jag inte orkade ha mer kladd i ansiktet för jag kände mig så skitig från helgen. Jag sa att jag måste rita klart mina teckningar så jag kunde inte. Hon sa kom förbi klockan fyra så spelar vi in covers och hit och dit. Felicia tjatade så mycket så jag kom förbi ändå. Mamma tyckte vi skulle skynda oss till Felicia. Jag gick in till Felicia och hennes mamma sa "Felicia är uppe i sitt rum". Felicias lillebror sa "Nee Ia är i vardagsrummet" Jag gick till vardagsrummet och var påväg till Felicias rum. Plötsligt hoppar alla mina kompisar upp bakom soffor och allt med ballonger och skriker "suuurpriiise" eller nåt liknande haha. Ni skulle sett min min! De hade planerat ett surprise party till mig sen maj-juni. Jag hade ingen aning och vart så jäkla lurad hahaha! De hade ordnat piknik och allt och ett bokkollage till mig! Tack allihopa ni är så vackra!!! <3<3<3

MEET UP BILDER

Förlåt om jag inte har svarat på era kommentarer! Har varit borta hela helgen och är jättetrött men ska göra det sen!
Nu kommer lite bilder från Killjoy träffen! (lånade från några av er också)

Killjoy meet up

Alltså ååååh!!! Nu har jag varit på Killjoy meet up i Stockholm och det var helt underbart!!! Vill tillbaks, jag saknar allihopa!!
Tänkte skriva lite om allt. Jag laddar upp bilder ikväll!
På fredagseftermiddag åkte jag till Ebba. Jag skulle sova över där för vi skulle åka med tågen sex på morgonen. Innan fiskade vi och såg på Mr Bean filmen. Sen lade vi oss. Det tog 2 timmar för mig att sova haha. Vaknade vid tio i fem och vi åkte iväg till tågstationen. Då fick vi reda på att tåget var försenat till 7.20. Vi blev jättearga. Vi skulle ju träffas i stockholm 11.30. Sen fick vi reda på att tåget skulle komma 7.40. När det äntligen kom så hade det varit en brottsling som hade rymt från fängelset som hade hoppat på tåget. Kunde han inte ha gjort det en annan dag?
Det tog 4 timmar att åka. När vi kom fram blev vi hämtad av Hanna. Vi stack till Nike och hemma i hennes lägenhet var alla Killjoys! Det var helt underbart! Vi var 20 stycken. Senare blev vi 21. Vi stack till en park där vi lärde in allas namn, kunde de flesta innan. Sen skrev vi på varandras "MCR BÄSTISAR" tröjor. Efter det stack vi till Grönalund. Det var hur kul som helst! Vi åkte karuseller och sjöng MCR låtar i kör! Det var grymt när vi åkte slänggungorna när vi sjöng "Bulletproof Heart" alla andra som var där blev jätte paffa och undrade vad som hände haha. Sen var det sommarkrysset och vi träffade The Ark också. Jag och Ebba gick spökhuset och vi var de enda som var där! Det var ca 10 spöken där inne, har aldrig varit det för mig. Har aldrig skrikit så mycket haha.
Efteråt stack vi till Nike. Då såg alla vi på "Life on the murder scene" det var hur mysigt som helst! Det var några som gick hem efterår men vi var ungefär 15 stycken. Nikes rum var helt otroligt!! Hon hade MCR saker ÖVERALLT!
Sen såg vi på "The black parade is dead!" medans pratade vi och hade kul. Vi stannade uppe hela natten! Men klockan sex ungefär sa vi att vi skulle sova lite. Vi var kanske 6-7 stycken som var vakna. Vi var tre som däckade på nån minut haha! När alla var vakna så såg vi jätteslitna och trötta ut. Vi blev kanske 10 stycken eller fler som var kvar sen. Vi gick runt på stan, fikade och sen gick vi till en park där vi spelade sjöng och spelade gitarr. Hur bra som helst. Sen blev vi bara 6 stycken och vi gick in på en affär där vi hittade Black Parade jackor!! Vi flippade ur totalt haha. Det fanns till och med The Black Parade is Dead jackor!!!
Det var så jobbigt att säga hej då till alla. Det sista vi gjorde var att gå hem till Nike och skriva på hennes Sverige flagga som hon ska försöka ge till MCR när hon åker till Portugal nästa vecka. Vi släppte också ut våran enhörning Sparkles till friheten. <3
Sen stack jag och Ebba till McDonalds och sen åkte vi hem. TACK ALLIHOPA FÖR EN UNDERBAR HELG!! <3<3<3

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!