Young and Loaded

05:22 på morgonen wooohoo!!
Jag kunde inte sova inatt igen. Det är för ljust. Jag är en vampyr hahahahah!
Vad tråkigt jag har hahaha!
Har suttit och lyssnat på musik istället och ätit Oreos. De är jättegoda!

Photoshop

Bara för att jag är så jäääkla cool!

Yeah I drink juice when I'm killing cause it's fucking delicious!

Idag kom ett paket med posten. Det var en svart EF tröja! Den ska jag ha på mig när jag flyger.
På Fredag ska jag till Ebba och sova över. Dagen efter åker vi ner till Stockholm på Killjoyträff. Jag är riktigt peppad! Vi ska gå på Grönalund, ha piknik och så. Tryck på Sommarkrysset på lördagkväll för då kanske ni ser oss! The Ark kommer spela då. Deras sista turné.
På onsdag åker jag, Emma, Felicia och pappa ner till Karlskoga till Putte i Parken för att se Paramore också!!
Gry Forssell svarade mig på Twitter också!

Amerikanska ambassaden

Igår fem i sex åkte jag och mamma ner till Stockholm för att söka visum på Amerikanska ambassaden. När vi kom fram till Stockholm spöregnade det. Vi hade såklart inget paraply eller kläder för väder. Vi köpte iallafall ett paraply. Sen visste vi inte vart vi skulle så vi sprang omkring i en halvtimme och sen hittade vi bussen som gick till ambassaden. Vi stod och köade utanför i ca 1 timme. Ve var genomblöt eftersom regnet regnade nästan vågrätt! Mina converse var helt blöta och min väska läkte så alla mina papper blev blöta. Även ambassadpapprerna blev blöta men de funkade ändå. När jag kom in lämnade jag några papper och sen väntade jag i ca 30 minuter för att sen få några papper och den amerikanska damen jag pratade med var riktigt trevlig.

Sen var det över. Jag och mamma gick in på SVT's toalett och torkade oss med handtorkarna hahah. Vi var ändå blöta så vi fick köpa varma kläder och gummistövlar. Vi gick runt på stan och köpte lite saker, sen åkte vi hem!

OH FRONKEH

Tänkte säga vila i frid Ryan Dunn. Så jäkla sorgligt. han hade tydligen dött i en bilkrasch imorse. Han den där skäggiga härliga killen från Jackass. :( <3

Nu är jag med Emma och Felicia. Vi ska kanske se på film. C:

Klädde ut mig till Frank Iero idag också för jag är så badass!


That really hurt!

Klippte mig kortare och bättre hos frisören idag! Sen kollade jag, Irina, Felicis och Emma på "öppen scen" eller vad den nu hette där folk uppträder varje torsdag.
Sen gjorde jag och Felicia en video haha!

Svar på kommentaaar

Johanna MCR super fan
Förlåt det blev jätte tokigt.. X3
Men vilken låt är det har inte första skivan och tror den kommer därifrån. Håret blev super snyggt. =)

Menar du låten till min klippa hår video? Det är Our Lady Of Sorrows från deras första skiva. Asbra låt! Tack! :D

TA-DAAAAH!


Think happy thoughts, think happy thoughts!

Igår åkte jag och Felicia till Emma och såg på tre skräckfilmer! Eller.... en riktigt usel b-skräckis/komedi som hette Dog House. Sen såg vi på The Texas chainsaw massacre: the beginning. Den var asäcklig haha. Sen såg vi Tucker and Dale vs Evil som var en splatterkomedi. Jätterolig! Jag, Felicia och Emma sov sen i hennes säng som var pytteliten. Halva jag låg på sängkanten ungefär hela natten. När vi vaknade såg vi på Familjen Addams. :P
Aaaaarghh och MCR kommer till Roskilde festivalen i Danmark... typ snart!! KAN DOM INTE KOMMA TILL SVERIGE???!! Men jag kommer aldrig få se dom om dom kommer ändå men jag vill verkligen!! D:

Bjuder på lite fina gifs som måste användas c:

Hej Hej Sommar!

Idag var det skolavslutning. Jag fick 4 MVG och 1 VG! :D


If you save yourself tonight


WANT YOUR BAD ROMANCE

Vårat bidrag till skolans talangjakt haha! Jag är i baddräkten som Poker Face versionen, Felicia som Born This Way och Anna som Bad Romance. :D

I am not afraid to keep on living

Idag var det talangjakt på skolan som jag var med i! Jag, Felicia och Anna klädde ut oss till Lady Gaga och dansade till en mashup av hennes låtar som Felicia hade mixat ihop. Det var jättekul!
Vi vann inte men det gör inget. Ska försöka hitta nån som filmade allt!
Imorgon är det enhetens dag med tävlingar. Sen är det nians fest som jag inte vet vad man kommer göra på eller när det är. På torsdag är det volleybollturnéring tror jag. På fredag är det skolavslutning.
Skrev till min värdmamma Jo igår och fick svar från henne idag! Jag hade berättat om vad som hänt här hemma och vad jag kommer göra i sommar innan jag åker. Jag frågade också om jag fick gå på konserter när jag var där. Hon svarade att hon håller på att dekorera mitt rum som liknar min personlighet! Hon sa att jag får gå på konserter, gå på Osterich festivalen, åka vattenskidor och mycket mer. Det här kommer bli jättekul½ :D

Summertime

Har märkt att jag skriver mina inlägg sent sent sent på kvällen haha!
I fredags stack jag och kompisarna och tog första doppet. Det var jättekul men kallt! Sen spelade vi fotboll, chillade, klättrade träd, tränade till skolans talangjakt, såg på film och spelade sällskapsspel sent på kvällen. Jättemysigt!
Snart är skolan slut, det ska bli jätteskönt och det är inte alls långt kvar till killjoyträffen, inte långt kvar tills jag ska se Paramore och det är inte långt kvar tills jag åker till Arizona!! :D
Tjuvfilmad vart jag också när jag sjöng hahahaha!

King rat on the streets in another life

Får ursäkta för dålig uppdatering! Har haft så mycket i skolan nu, men nu är det mesta över som tur är!
EF mötet gick jättebra och det var kul. Jag fick en jätte bra EF väska också. I slutet av Juni ska jag på Amerikanska ambassaden.
Har suttit och gjort en massa gif bilder till min Tumblr. Det är askul. Har alltid velat lära mig göra såna!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!