Effie Stardust

Nu har jag gjort en ny blogg! Som jag skrev tidigare så kommer jag ju ha kvar den här bloggen och uppdatera ibland. I min nya blogg "Effie Stardust" kommer jag skriva som jag gjorde i USA fast i Sverige den här gången. Kommer fortsätta att rita, knäppa kort och göra videos osv. Jag döpte bloggen till Effie Stardust eftersom jag blir så inspirerad av Effie och stilarna från The Hunger Games. Stardust är från David Bowies låt/karaktär Ziggy Stardust. Det är en av mina favorit låtar. ;)

http://www.effiestardust.blogg.se

 


Ny Blogg?

Jag har funderat på om jag ska skapa en ny blogg. Det här har ju bara varit min USA/utbytesstudent blogg. Jag vill ju att andra som är intresserade om ett år i USA ska kunna kolla på min utan att behöva leta igenom alla inlägg osv. Om jag bestämmer mig för att göra en ny blogg om mitt liv i Sverige så kommer jag fortfarande att uppdatera lite här. Kommer kanske då och då lägga upp lite bilder från USA som jag inte tror att jag har lagt upp förut. Om jag åker tillbaks till USA så kommer jag ju också skriva om allt här.
Vad tycker ni?

Uptown Girls

Sista helgen i USA blev jag överraskad av Kaila, Vicki och Taylor som hade ordnat en Girl's Weekend åt mig. De hade köpt mitt favoritgodis och vi hyrde film. Alla deras planer och back up planer inför helgen hade inte funkat. De hade köpt biljetter till en Fashion Show för mig men det hade varit 18 års gräns eftersom alkohol var serverat. Andra planen var att ta mig till en vattenpark men det hade varit alldeles för kallt den dagen. Istället så tog vi skyline till Phoenix och åt på min favoritresturang Hard Rock Café. Comic Con hade varit i Phoenix så vi såg folk som var utklädda till spelkaraktärer och superhjältar.

Wayne's Coffe vs Starbucks

På Arlanda letade jag efter Starbucks men det verkade inte finnas så jag köpte en medium coffe mocha. Jag var så trött och stressad från tidigare så jag blev helt upprörd när den kostade 40 kr och hade en mindre storlek än en small Starbucks kaffe! Jag uttalade mocha på engelska eftersom jag inte visste hur man sa på svenska. Tjejen i kassan trodde jag var Amerikansk så hon började prata Engelska så jag fortsatte med Engelsk haha. Mitt kredit kort verkade inte funka heller så jag slapp betala mitt kaffe. Jag tror inte hon var så säker på Engelskan så hon sa inget. Idag gick jag och mamma till Wayne's igen och det var lite bättre. Iallafall så älskar jag Starbucks och det finns inget som slår det. Jag kommer sakna det så mycket!


Lucky Us

Min Amerikanska bästis Seth hade gjort den här jättefina scrap boken till mig. Du fick mig att gråta som ett barn på planet! Tack för den! ;)


Vad jag gör när alla andra är i skolan

Igår stack jag på cykeln och drog mig iväg till min gamla skola och sen på stan. Sen sov jag middag i två timmar. Efter det stack stack jag till min kompis Rasmus och grattade honom på födelsedagen men jag åkte hem efter att jag kände att jag hade fått migrän. Jag lade mig klockan sju och sov tills tre på morgonen. Nu har jag suttit uppe och jobbade på en musik video medans alla mina kompisar här jobbar de två sista veckorna de har i skolan. Nu ska jag och mamma på stan och jag ska klippa topparna. Hörs sen!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!