MSI imorgon!

Igår åkte jag med kören till en körfestival där vi var en massa skolkörer från olika skolor i Arizona. Vi framförde två låtar. Körerna var verkligen jättebra. Jag ser fram emot att åka till Kalifornien om 2-3 veckor och sjunga där.
På kvällen åkte jag och såg The Hunger Games för andra gången igen.
Imorgon kommer jag gå på konsert och se bandet Mindless Self Indulgence!

Jag är glad

jag satt också pch hyperventilerade när jag fick ett sms från skådespelerskan Elizabeth Banks! Hon hade skrivit till mig på Twitter men jag fick det i ett sms. Elizabeth Banks spelar ju Effie Trinket i The Hunger Games och jag skickade min Effie bild till henne och hon svarade med ett "Fantastic". Jag som drömmer om att bli en skådespelerska blev såklart helt överlycklig!
https://twitter.com/#!/ElizabethBanks/status/185220919290109952

Stay Alive - H


May the odds ever be in your favor

Det har blivit tradition för mig att klä ut mig varje gång jag ska på bio!

Where dreams come true


The Girl On Fire


Let the Games begin!

It's a big, big, big day!
Idag är det världspremiär av The Hunger Games filmen! Jag önskar att jag kunnat se den på midnattspremiären eftersom jag hade biljett och allt men jag kan inte längre så jag ska se filmen på lördag istället. Längtar verkligen jättemycket! Kommer nog klä ut mig också! ;)

I'm In Miami B'tch!

Här är lite bilder från både Miami Beach och Fort Lauderdale som vi stack till!

Lite Florida bilder

Lägger upp några av mina många bilder från Florida. Mer kommer imorgon! ;)
On my way to Miami
Krokodiler på våran safari cruise
Kennedy Space Center
Miami Beach <3
Stephanie, jag och Lauren. Mina rumkamrater ;)
En som firar St Patrick's Day!
Jungle Dinner Cruise. Christian från Danmark är upptagen med att käka på sitt femte revben!
Hogsmeade
Bertie Botts every flavor beans
The Sorting Hat (pratade faktiskt!)
"The Hulk" ride i bakgrunden

Videoblogg!

Eftersom jag inte riktigt har haft tid att skriva om allt pratar jag lite om det och visar vad jag har köpt osv. Laddar upp lite mer videos och bilder från Florida ikväll och imorgon med! :)

Hogwarts

Nu har jag äntligen laddat upp alla bilder på Facebook. Kom hem sent idag och hade en massa saker att göra så jag lägger bara upp några bilder idag. Imorgon lägger jag upp lite mer, och skriver om de första dagarna. Kommer jobba på att sätta ihop mina filmklipp också :)

Hemma från Florida!

Nu har jag kommit hem från min vecka i Florida! Jag har haft det så underbart och jag ville inte åka hem. Ååh vad jag saknar alla redan! Har varit uppe i över 40 timmar i sträck nu utan sömn så det är dags för mig att lägga mig. Jag kommer ladda upp några bilder och videos imorgon och skriva om min resa. Jag kommer förmodligen dela upp dagarna i skilda inlägg olika dagar den här veckan så det inte blir så rörigt och så jag har mer tid. Godnatt! ;)
En bild på några av oss i Miami Beach!

Packa

Ååh vad svårt det ska vara att packa till Florida!! Jag kan ju inte ta med mig så mycket eftersom jag tänker köpa en massa saker. Och vilka solbrillor ska jag välja? Decisions, decisions...

Gingerrrr... bread

Tonade håret rött igår. Det var meningen att det skulle bli rött men det vart mer orange istället haha. Det är svårt att lita på röda toningar. På den här bilden är håret fortfarande ganska vått. Jag är ändå ganska nöjd och ska inte ändra på färgen. Ser ju ut som Hayley Williams ju!

Cirkus

Här kommer tre bilder från Cirkus Dagen i från skolans Spirit Week!

Going RED

Ville fräscha upp mig och göra håret ljusare. Har tröttnat på det mörka och vill göra något kul igen. Kaila blekte mitt hår igår och på lördag tonar jag det rött igen inför Florida! :D
Ser ju ut som Gerard Way nu också haha!
Mitt röda hår från förra våren!

Florida om 4 dagar!!!

När jag bokade EFs Discovery Tour till Florida så valde jag som första val att åka den 12-19 Mars. Resan hade tydligen redan blivit full så jag fick mitt andrahands val istället som var att åka den 19-26 Mars istället. Jag fick flygbiljetten förra veckan och var jätteglad. Det jag inte såg var att på flygbiljetten stod det att jag skulle åka den 12 Mars. Det var så tur att jag märkte efter några dagar att jag ändå hade fått mitt förstahands val ändå. Hade jag inte sett det hade jag nog missar planet på Måndag. Jag längtar så mycket!! Jag kommer åka till bl a Disney World, Universal Studios, safaritur och en massa andra otroliga saker! Ganska nervös är jag också. Ska försöka att inte packa något mycket alls för jag kommer komma hem med en massa saker haha!
.
Jag åker på måndag morgon och kommer tillbaka en vecka senare så jag kommer nog inte skriva på min blogg på en vecka. Jag kanske skriver om jag kommer på hur man bloggar med mobilen. Jag har längtat så mycket till att bada på stranden efter att ha bott i öknen i över 7 månader haha!

BOOM BOOM

Den här veckan är det Mr Prospector week. Vi utnämner skolans "kung" för året vilket också menas att det är Spirit Week igen, carnival och en massa annat. Igår hade Student Council ordnat deras första carnival. Det var helt okej för att vara första gången. I måndags var temat "Career Day". Man skulle klä ut sig till något som man vill jobba som. Jag klädde ut mig till en Jedi från Star Wars haha. Fick mycket bra feed back! Igår var det "I bet you never thought I'd wear this". Jag gick runt med basket/sport kläder. Idag skulle alla klä sig i blått. Imorgon blir det "Backwards Day" och på fredag "Circus day". Det kommer också vara skolans största Ensembly som jag verkligen ser fram emot!
Min Henna tatuering!

Meet Lincoln and Johanna

Jag och Kaila skaffade oss två fiskar idag bara för att vi kan! :D

Welcome To The Masquerade

Igår var det maskerad party! Jättekul var det med en hel balsal, gigantisk tårta och maskerad feeling överallt! Mycket god mat och bra musik var det. Jag körde på GAGA inspirerat tema, med Lady Gaga inspirerat smink, skor och mask som jag hade gjort helt själv! Jag vann också "Most creative costume" och "Most effort put on your mask".

He was a Boogie Woogie Bugle Boy from Company B

Ååh i veckan har jag haft fullt upp! Det är därför jag inte har bloggat på hela veckan. Jag har kommit hem sent varje dag och sen har jag åkt runt och köpt prylar till en maskerad bal som jag ska till ikväll!
.
Vi har uppträtt musik konserten "Century of Songs" som Women's Honor Choir och Concert Choir har framordnat.
Min första sång var 40 tals sången Boogie Woogie Bugle Boy med Caitlin och Victoria. Jag sjöng och spelade gitarr till Any Man of Mine med Marcella och Vicki. Jag sjöng Sincerely med min kör och mitt solo var Since U Been Gone som jag också spelade elgitarr till och hade Vicki som back up singer.
.
Jättekul har jag haft iallafall! Direkt efter min första sång måste jag skynda mig backstage, slänga av mig mina militär kläder och dra på mig mina tajta jeans och rosa tröja, för att sjunga Sincerely. Slog tån också påvägen ut haha!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!