Kaffe

I love it

Hugo

Igår stack vi och åt lunch på en resturang, åkte en snabbis till köpcentret och sen på bio för att se filmen Hugo. Filmen var lite konstig, men okej. Hela familjen somnade förutom jag och Kaila som skrattade hela tiden. Sen jag vann en T-shirt och en mugg från Breaking Dawn premiären så får jag gratis medium popcorn varje gång jag har tröjan på mig om jag ska på bio! Med muggen får jag refill med dricka för bara en dollar!

you can run away with me

anytime you want

Thanksgiving och Black Friday

Idag var det Thanksgiving med mycket god mat! Sedan bar vi iväg till köpcentrumet. Det var jag, Kaila, Vickie, Jake, Seth och Taylor. Jag köpte inte så jättejättemycket fast det var kul! Just nu är jag jättetrött. Klockan är 4 på morgonen och det är dags för mig att lägga mig. Godnatt!
Imorgon (eller idag) ska min värdbror C.J ta oss ut på middag och sedan bio för att se "Hugo"!

Ready... Set.. EAT!

Imorgon är det Thanksgiving! En tradition då man äter kalkon och mycket annat! jag ser verkligen fram emot det! Det kommer komma mycket folk och det ska bli kul att träffa alla. När det är över kommer jag åka med Kayla, Jake och kanske Vickie till köpcentrumet innan midnatt! Det är nämligen Black Friday, största rea dagen på året! Det kommer bli galet men roligt!
Den första bilden jag har hittat på mig från Talang jakten haha!
En lite bättre bild på mitt hår!

Nyhet

Tänkte att det är dags att berätta att jag har bytt värdfamilj. Det funkade inte att bo där jag bodde pågrund av personliga skäl och det var bättre att byta. Just nu bor jag hos min kompis Kayla, hennes bror, mamma och pappa och två hundar. Jag trivs jättebra!

Pie Social

Igår var det paj party! För att komma in behövde man en paj!
Och ja, jag färgade över min blonda hårfärg till min lite mer vanliga hårfärg. Ville inte slita mer på att bleka det c:

BBQ hos Jesse och Wade

Igår åkte vi iväg till Jesse och Wade's hus till party! De har Jes från Danmark. Det är så kul att träffa andra utbytesstudenter och folk!

Beställt

Snart kommer de här sakerna i min brevlåda!! Åååh, MCR sålde hoodien på deras World Contamination Tour och ingen annan stans. Jag hade inte råd med den men nu säljer de äntligen jackan på deras sida!

Give me some of that vampire money!


Breaking Dawn pt 1

Okej. Jag är inte ett superstort Twilight fan fast jag gillar Twilight. Igår åkte jag och Taylor iväg till midnattspremiären. Kön var enorm fast den gick jättesnabbt! Kön gick runt hela biografen. Det var 9 biosalonger där som visade filmen den kvällen!
Jag och Taylor gjorde ett försök att klä ut oss som Volturi vampyrerna. Jag hade beställt röda kontaktlinser men de kom inte i tid. Synd också att jag lämnade mitt Volturi halsband hemma i Sverige! Det var iallafall några små flickor som gillade min utklädnad!
Vi väntade tre timmar tills filmen började, vi kom dit jättetidigt för att få bra platser. Vi träffade också Seth och Kaylea fast de var tvugna att gå i en annan salong.
Eftersom det var midnattspremiär så hade de som jobbade där en tävling till oss i publiken. Man kunde vinna en påse med 2 biomuggar 1 T-shirt och 2 gratis biobiljetter med popcorn! Det man behövde göra var att vara först att räcka upp handen och svara rätt på en Twilight fråga. Jag vann en påse! :D

Iallafall tyckte jag filmen var jättebra, den var bättre än förväntat. Jag ser jättemycket skräckfilmer och är svårsrkämd men Breaking Dawn var jätteläskig! Tycker verkligen inte att det ska vara 11-årsgräns i Sverige. Jag tyckte hälften av filmen var sjuk och äcklig. Jättebra film iallafall haha!

Everyday I'm tumbling


Det här är ett inlägg

Har försökt byta design på min blogg men det verkar inte funka längre. Får se om det funkar nån gång! Imorgon ska jag kanske köpa flygbiljett till Florida!! 4 månader kvar!

11-11-11

Igår spenderade jag den speciella dagen med min vän Naavah. Vi åkte till hennes syster och kollade på Harry Potter and the Deathly Hallows pt 2 som kom ut igår!! Och ja, jag grät när Snape dog igen. Jag längtar så mycket tills jag åker till The Wizarding World of Harry Potter i Mars!!


Addiction

Testade Starbucks coffee för första gången i måndags. Sedan dess har jag druckit kaffe varje dag.

Prospector's Got Talent

Imorgon är jag med i Prospector's Got Talent!! Är lite nervös eftersom det kommer vara en riktig "talent scout" som letar talanger där.
Idag var det genrep. Det gick helt okej furutom att jag inte kommer få stå på stolen och spela piano eftersom tanten vart sur!!
Önska mig lycka till!! Ska också iväg och köpa biljetter till Breaking Dawn del 1!

Babydoll pt 2

Sminkning

Babydoll pt 1

Teckning

I didn't do it

Köpte en fet banner från pjäsen som jag ska ta hem till Sverige och sätta upp! Ska oc kså köpa DVD:n av framträdandet på måndag. Ska bli kul att se!

Husband and Wife

Åååh, Kaylea friade till mig med sin nyckelring i fredags! När vi gifter oss kan jag stanna i USA (a)
Bildbevis!!

Trick 'r Treat

En massa godis!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!