Sci-fi mässan

Sci-fi mässan var skitkul! Vi tog tåget till Stockholm klockan ett och kom fram halv fyra. Då shoppade vi lite. Jag köpte en tomteluva, fula faketänder, en ring, örhängen och en lip plumper. Sen kom vi till hotellet. Då sade hon i kassan att det var fullbokade rum fast vi hade bokat redan i mars! Då blev vi arga och tjafsade om att vi skulle ha rummen. Då fick vi dom. Det första Calle gjorde var att förstöra sängen. Han skulle hoppa i den och den brakade xD
Men vi lagade den.. tror jag.

Klockan halv nio på morgonen därefter gick vi till sci-fi mässan. Det var som en liten marknad med en massa roliga saker. Vi gick runt och kollade och då såg jag Robert Englund sitta vid ett bord. Jag blev helt till mig, haha. Vi smög dit men jag visste inte om jag vågade gå fram men jag gjorde det. Han var jättetrevlig och urgullig! Jag hade ju på mig min stickade Freddy tröja och det första han sa var "Nice sweater!" Sedan fick jag en signering och jag frågade hur lång tid det tog att göra sminket. Då berättade han om det jättelänge. Det tog 4 timmar med sminket! Sedan sa mamma åt mig att jag skulle visa min bild när jag har ett makeup sår på halsen och en skugga av honom bakom mig som jag lade upp i förra inlägget. Då sa han "Oh I love it! It's beautiful with the shadow and I love the blood on your neck!". Jag blev jätteglad.

Sen gick vi runt och köpte lite saker. Jag köpte en liten Saw docka, en Rabbid gubbe, pirates of the caribbean halsband, ett kort på mig, Calle och star wars gubbar och presenter till pappa. 13.40 var det fotografering med Robert Englund. Han kom lite sent men sen skulle jag knäppa med honom. När jag gick fram så sade han "I really love your boots!". Han kände igen mig för att jag var den enda som hade en Freddy Krueger tröja. Efter jag knäppte med honom så bad jag om en kram. Det fick jag. Fotot skulle bli utskrivet halv fem och vi orkade inte vara kvar så länge så vi ska få det hemskickat av en som jobbade där. Det hoppas jag verkligen!

Vi väntade tre timmar på tågstationen och vi var jättetrötta. När tåget kom så hade det SÅKLART blivit nåt fel med våra biljetter så vi fick stå hela resan hem!



Freddy Krueger, here I come!

Imorgon bär det av till Stockholm med mamma, moster och kusin Calle. Det ska bli skitkul! (Har ni märkt att jag skriver skit till nästan allt?) På lördagen ska vi traska runt på stan och shoppa, men vi hinner inte gå så länge för vi kommer fram ganska sent tror jag. Men jag ska iallafall gå på Åhlens, Buttericks och nån second hand butik. Buttericks är ett måste! Vilken tur jag har haft som har lyckats fått fram 1960 kr på bara två dagar. 360 för en teckning jag sålde, 200 av snälla farmor, dubbel månadspeng av pappa för November och December också ska jag få månadspeng av mamma med. Trodde jag bara skulle få shoppa för 800 kr.

Sen checkar vi in på hotell och på söndagen åker vi på sci-fi mässan. Det finns säkert bara en massa Star Wars nördar över 40 år där haha. Är inte intresserad av sånt egentligen men man hittar alltid roliga saker på mässor. Dessutom är Robert Englund där som spelar Freddy Krueger. Det ska bli kul!

På bilderna har jag min Freddy Krueger tröja på mig som mormor var gullig och stickade! Den ska jag ha på mässan.

Becoming Lara Croft

Åh jag känner mig som Lara Croft just nu efter ca 6 timmars ju-jutsu/karate/judo pass på två dagar. Det var grymt kul på elevensval iallafall! Även om jag har världens träningsvärk i bl a ryggen, axlarna, armarna, magen. Dessutom har jag bulor och blåmärken överallt. Ena ledaren Per skulle dessutom visa på min arm vart man hittade en svag punkt bakom en sena i armväcket. Han tröck tummen i armen så att man såg senan gå över tummen och han tröck till. Fan vad ont det gjorde! Sen skulle han ta bort smärtan. Då gnuggade han handen skithårt mot som gjorde ännu ondare, haha!

Nu håller jag och mamma på att baka lussebullar, mums! Har gått på stan och fått ett par skitsnygga stövlar av mamma också.

Japansk Budo

Idag har vi haft elevens val. Imorgon också. Jag valde japansk budo som jag tror står för kampens väg. Vi har gjort zen (mediterat), fått veta mer om japan och gjort självförsvar. Självförvar var skitkul, iallafall när man körde med elever som vågade slåss och var lite hårdhänta. De som gick i sjuan var lite fegare. Vi var 27 elever, fem tjejer bara. Men vi var nog bäst av alla faktiskt. Jag fick jättemycket beröm för mina sparkar. Det var också kul att brottas med Anna vid pausen. Vi började nio och slutade två. Imorgon börjar vi åtta på skolan och ska se lite japansk film och på eftermiddagen ska vi gå ut i stormen igen och slåss. Dessutom har jag fått jättemånga bulor och blåmärken!

Jag ska bli precis som Beatrix Kiddo från Kill Bill har jag bestämt mig, haha. ;D

Storm

Det är storm ute nu. Myyysigt men kallt värre.
För några dagar sedan kom det jättestora snöflingor! (bilden)


Här är lite bilder från igår när jag var med Magda :)


Jag vann Dani's skor!

Idag gick jag till mamma efter skolan. Vi skulle gå på stan och kolla på stövlar och lite kläder. Jag skulle träffa mamma klockan fyra så innan försökte jag baka lite chokladbollar vilket jag misslyckades med. Det skulle bli 25 chokladbollar men det blev bara 8 stycken. Min låtsaspappa kom hem med posten. Han hade med ett paket till mig från posten. Jag får ju aldrig post! Då tänkte jag "Näe va? Är det till mig? Har jag vunnit skorna?! Näe det måste vara jultidningarna som kommit." Jag var ju jättekladdig om händerna men jag tvättade av dom sen och skulle öppna paketet. Jag hoppades att det inte var jultidningarna. Jag öppnade och där låg Dani's sjukt snygga skor som hon hade i Kina i Miss World! Hon var ju utsedd till Miss Sweden. Jag blev jätteglad såklart och prövade dem. De passar perfekt och jag kan faktiskt gå jättebra i dem, det är ju mina första klackskor! Det ända jag någonsin har vunnit var gigantiska kexchokladen på grönan och nu Dani's skor. Så grymt!

Tack så jättemycket Dani!!

Dani's blogg: www.itsmeyourdani.se




Snygga Dani i skorna.

Pianoduett

Det här är jag och min kompis Rasmus som spelar pianoduett på skolavslutningen förra året. Vi spelade Davy Jones låt som han spelar på sitt piano :D


Svar på kommentar

"Jag är en tjej på 14 år snart 15 behöver verkligen hjälp. Jag vill verkligen åka som utbytesstudent när jag blir 16 alltså efter nian. Men mina föräldrar tycker jag är för ung och omogen allt det dära. Men jag kan inte inte efter ettan för då är jag för stor ( fyller år i februari ).
Kan du ge mig tips för att verkligen övertala mina föräldrar ?
det hade varit till stor hjälp!!!!! :)"

Så var det ungefär för mig också. Min mamma tyckte jag var för ung för att åka redan nästa år men jag var så fast vid att jag skulle åka nästa år. (Jag är riktigt målinriktad) Varför är du för stor för att åka efter ettan? Det är ju många som åker efter tvåan. Fast egentligen kände jag ungefär så också.
Jag sade till min mamma att om jag åkte efter ettan så skulle jag ju när jag kom hem igen börja med 96:or som redan har kännt varandra i ett år och jag ville gärna börja känna dom precis när dom också började gymnasiet. Jag har inte direkt några tips på hur man kan övertala föräldrarna. Bara visa dom att man är mogen att åka. Det kan ju vara så att man inte är mogen. Men det skiljer väl från förälder till förälder hur dom reagerar och känner. :)



Manhattan taget av mig.

On Stranger Tides

Åååååh alltså bilder till den fjärde Pirates of the Caribbean filmen finns uppe!!!! Jag älskar dom filmerna!!!!!!!!!!! Filmen kommer ha premiär i Maj. Längtar fett mycket!!<3<3<3<3


Jack :D <3

Pure awesomeness



Barbossa! :D <3

Penelope Cruz och Johnny Depp

Vadå lika?

Haha. Jag har alltid tyckt att dom här påminner om varandra xD


Gymnasie information

Idag var jag på gymnasie information. Mamma får ju ansöka till mig när jag är i USA. Man fick veta mer om olika linser och så. Jag gick och lyssnade på bild/foto/film och teater/dans/musikal. Jag tänker absolut välja teater linjen! Det verkar jättekul och det passar mig. Det ligger i Bollnäs som är ungefär en timme från Hudik så isåfall kanske jag flyttar till en lägenhet då. Men det är ju två år kvar såklart, efter USA. :)


Dödsrelikerna

Nu har jag, Frida och Irina varit på bio och sett Harry Potter 7 del 1. Filmerna blir bara bättre och bättre!!! Åh vad jag älskade den filmen! Slutet var så jäkla sorgligt, vad emotionell jag blev. Jag har aldrig gråtit så mycket till en film. Det var pinsamt vad jag snyftade på bion. Åh, det är bara en halv film kvar nu. Det är så sorgligt eftersom man har sett alla de filmerna på bio sen man var sex år. Man har liksom växt upp med dom och nästa sommar är det slut. :( <3
Vad ska jag göra då? Det kommer aldrig komma bättre filmer än Harry Potter filmerna. dom förtjänar en Oscar!!

Dani's skoutlottning

Jag är med i Dani's skoutlottning så jag ska motivera varför jag ska få hennes skor. :)

Jag har aldrig ägt några klackar eller gått i några. Bara i skoaffärerna då. Jag vill ha klackar och jag tycker det är grymt snyggt! Det är bara det att jag tycker det är så dyrt. Om jag skulle köpa klackar så skulle jag säkert behöva spara min månadspeng i flera månader vilket jag har svårt för att göra. Jag har ju lätt för att få suget att köpa någonting bara jag går på stan. Dessutom skulle det vara grymt häftigt att ha dom allra första egna klackskorna som är ifrån dig! Jag skulle ju kunna låna mammas klackskor men hon har en storlek mindre än mig. Jag har storlek 38 vilket är perfekt eftersom din storlek också är det! Jag har alltid varit lite av en pojkflicka som har hängt med killarna. Jag har alltid burit converse och kängor men jag har blivit mer intresserad av mode nu och blivit lite mer feminin men jag är fortfarande pojkflickan som vill vara fin ibland. Jag skulle använda klackarna vid speciella tillfällen och kanske när jag går på stan. Skorna är dessutom skitsnygga! Det skulle vara så speciellt att vinna klackskorna av dig. T ex när någon frågar var man har köpt skorna så kan man säga "Åh, dom har jag fått av Miss Sweden Dani" Du är som en förebild och du är grym! :D

Tack för mig!

www.itsmeyourdani.se


Dance

Snart är det dans dans dans! Det kommer bli en dansuppvisning någon gång i December. Det kommer bli sjukt kul! Jag kommer vara utklädd till en mimare haha :D

Jag klipper håret

Har lagt upp en liten video när jag klipper håret. Klippte inte så mycket den här gången. Finns en annan video där jag klipper mycket mer haha. :)


I'm so excited!

Har suttit och laddat ner en massa EF information som jag får på min EF sida! Har nu fått reda på att man kommer få månadens brev som man ska ladda hem. Det är kul att läsa. I'm so excited!

Läste också att man kommer få en present av EF den 1 December!! :D

Fett awesome!!!!

Michael Sheen har gjort det igen! Han han skrivit på sin twitter om mina teckningar som jag har skickat till honom! Michael Sheen kan ni känna igen som Lucian i Underworld filmerna och Aro Volturi i New Moon.

För ett år sedan ritade jag av honom som Aro och skickade bilden till hans Twitter och han "retweetade" min teckning så jag fick över 20 followers. För någon dag sedan lade skickade jag min Lucian teckning till honom.

Min twitter www.twitter.com/p0pmachine
Michael Sheen's twitter www.twitter.com/michaelsheen

Här är bilden från hans twitter.


Och här är bilden från idag




Michael Sheen som varulven Lucian.

Gingerbread competition

Det kommer vara en pepparkakstävling för niorna i skolan som ska avslutas nån gång i December. Det kommer bli fett kul! Jag och Anna ska sammarbeta och vi har några SVÅRA idéer på vad vi ska bygga för något. Det kommer bli grymt iallafall! Jag vill inte säga vad vi ska göra utifall nån som ska vara med snor våra idéer ;)


Jobbig klass och roliga vikarier

Jag måste säga att min klass har blivit hur jobbig som helst! Hälften av oss i klassen har säkert damp eller nåt och jag är en av dom! Kan bli riktigt jobbigt ibland och man kan inte koncentrera sig alls på lektionerna och ingen visar respekt för nån. Det positiva är att man har blivit ganska tålig mot dumma kommentarer och duktig på att tjafsa tillbaka haha.

Vi har ofta vikarier, stränga, tråkiga och idag rolig. Vi hade skåningen/dansken Patrick (vet inte om jag stavade rätt). Vi fick sluta tidigare och han höll på att berätta om en annan vikarie. Han sa att den vikarien kunde döda oss alla om han fick ett psykbryt. Bäst att akta sig då. Patrick har också sagt att han stör sig på våran dialekt att vi säga "Jag ska på toa JA" med ett JA på slutet och att vi säger "å" istället för "också".


Kanske det går ändå...

Igår var jag på Due Date med Anna. Det måste ha varit världens roligaste film! Höll på att skratta ihjäl mig ett antal gånger. Robert Downey jr is my hero <3

Jag kom på att om jag får stipendiet i vår (de på kommunen vill ju träffa mig eller hur det var) så kanske jag kan åka på EF campet ändå! Om man får ändra sig isåfall. Jag vill ju så gärna åka på det och lära känna andra utbytesstudenter!


Blood, guts and gore

Glömde att skriva hur Saw VII var. Jag såg ju den i lördags med mamma. Jag tyckte att den var okej men att dom gamla filmerna är mycket bättre. Det har typ blivit uttjatat med sju filmer. Det var också svårt att se med 3D brillorna och det kändes lite onödigt med dom. Jag saknade också John/Jigsaw i filmen lite grann även om jag är skiträdd för honom. Han är ju död i filmen men jag saknade honom ändå fast man fick se tillbaka blickar med honom. Jag tyckte ändå att det var kul att se filmen på bio eftersom jag inte sett nån annan Saw film på bio förr. Det är ju också kul att
höra mamma sitta och lida i stolen brevid mig när hon tycker det blir för äckligt haha. <3
Men det fanns faktiskt många scener som var riktigt äckliga...

Förut en gång när jag stod i kö på H&M så vände jag mig om och det stod en gubbe bakom mig som var jättelik Jigsaw. Haha jag blev skiträdd!

Remember, remember the fifth of November

Idag har jag varit på stan med mamma en snabbis. Just nu är jag hemma och har jättetråkigt, det finns ingenting att göra! Jag har inga bra filmer heller. Eller jo det har jag men dom har jag sett ett par 100 gånger.
Imorgon ska jag iallafall på bio med Anna. Vi ska se Due Date som Robert Downey jr är med i (han den där Iron man). Jag gillar honom fett mycket! :D

Eftersom det är den 5:e November idag så får V vara med i det här inlägget.

Närmare och närmare

Just det! Jag har glömt att berätta att ungefär i December så ska EF börja söka efter en familj till mig! Det var nästan tre månader sen jag sökte och mindre än ett år sen som jag bestämde mig att jag ville åka! :o
Tiden går fort men ändå så jäkla sakta :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!