En fråga till er alla och en fråga till alla utbytesstudenter

Det skulle vara kul om ni svarade :)
Till er alla.
Tycker ni jag ska börja videoblogga? Jag har aldrig gjort det men ni som läser kanske kan få reda på lite mer om mig om jag börjar med det.
Till alla utbytesstudenter.
Varför vill just ni åka till USA eller till det land ni ska åka till?

Kommentarer
Postat av: Eira

Vet inte varför men jag har alltid haft ett öga för USA. Föredrar alltid Amerikanskt framför Svensk och jag har hört så många gånger att jag både ser ut som och beter mig som en liten amerikanska (vad det nu betyder)

Min mamma var utbytesstudent i Washington state när hon var 16 så jag har alltid hört om hennes resa dit. När det var dags för mig att åka fanns det inget annat val, USA var självklart :)Själv? Kram

2010-12-25 @ 17:40:37
URL: http://honeyandmoon.blogg.se/
Postat av: Sophie

Jag visste från början att jag ville till ett engelsktalande land, valet för mig var Storbritannien och USA eftersom att min släckt härstammar från Storbritannien och även har släckt i USA. Har bara alltid kännt en dragelse till länderna. Förra sommaren var jag i England på språkresa i tre veckor, och med tanke på maten som jag åt (eller inte åt) där så kändes det bättre med USA, det var också biligare att åka till USA så jag valde det. Ska/har du gjort region/delstatsval, eller ska du göra det? :)

Jag ty ker verkligen att du ska videoblogga, det. Ore jätte kul!

Kram

2010-12-26 @ 10:45:45
URL: http://sophieiusa.blogg.se/
Postat av: amanda utbytesstudent USA

Ja börja videoblogga! :)USA har alltid varit självklart, har inte funnits något annat val. Jag gillar storstäder och tror det är det som lockar ganska mycket. Även om man inte kommer bo i en stad så kommer man säkert besöka någon under året. Engelskan är något man har nytta av hela livet med, det är ett språk i princip alla kan.:)

2010-12-26 @ 16:30:09
URL: http://amandakingen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!