Frank is a tree

HAPPY BIRTHDAY FRANK!!!!!
30 is the new 20... for trees! <3

Fear Farm

Äntligen! Fear Farm var så mycket bättre än förra stället vi var på!!! Jag, Mo, Taylor, hennes mamma och syrra åkte dit. Sen träffade vi Nick, Jes, Alex och Elouisa där. Mo följde med de andra eftersom vi råkade springa ifrån honom. Vi hade inte mycket tid att vara där men det var så jäkla kul! Det fanns en massa olika haunts. Vi gick igenom 5 stycken. De blev bara bättre och bättre. Fear Farm låg vid ett majsfält som man gick igenom. Det fanns en attraktion fullt med motorsågar. Eftersom vi var en grupp med små hjälplösa tjejer blev vi utsatta extremt haha!
En snubbe med motorsåg släppte förbi Taylors mamma och lillasyster och stängde in oss två. Det kom en till bakom oss, det var jätteläskigt!
Det fanns också the "toy factory" som var rätt obehagligt med dockor och barbies fastspikade på väggarna.
.
Sist och inte minst det bästa! Tror den hette "Condemned". Man köpte extra för den och då gick man med på att de fick röra en och dra i en och så. Det var som i en film! Det var monster och galningar som drog oss i fötterna. Det bästa var när vi kom till några militärer i majsfältet. De bad oss stå mot stängslet och de frågade om vi var infekterade. Sen sa de åt mig att gå medans de stannade. Jag kom fram till nån snubbe som började dra i min fot. Jag trodde han skulle släppa och låta mig gå men sen kom det fler militärer och sa åt honom att gömma mig i majsfältet! Jag skrek på Taylor, haha det var asläskigt!! De frågade vem jag ropade på och hur hon såg ut. De sa åt mig att vara tyst annars skulle de skjuta mig. När Taylor kom frågade de om hon var Taylor. Hahaha hon var så rädd när de visste hennes namn! Då drog de henne till mig medans hennes mamma och syrra gick förbi. De satte vapnen mot våra huvuden. Det var en vit och en svart militär. Den vita sa "This is a black man, shit just got real!" hahaha! Sen frågade vem som ville dö först och Taylor sa ja. De sa att hon var en sann vän och de släppte oss. Sen var det några "infecteds" som sprang omkring på marken och försökte dra av mina skor!!
Det var så värt att åka dit!
Mina mörkblåa jeans efter att ha blivit neddragen!!!

I want your horror, I want your design


13th floor bilder!

Har glömt att skriva om the 13th Floor, spökhuset som vi åkte till för en vecka sen! Trodde det skulle vara läskigare men det var jättehäftigt! Ibland var det jätteläskigt. Träffade på en clown zombie som vägrade släppa förbi mig. Han frågade vad jag hette. Hans namn var tydligen Sunshine haha!

GAGA

Halloween costume #2

Sista föreställningen

Igår var det sista föreställningen av CLUE. Fast om juryn gillade oss så får vi ju köra den i Phoenix!
Tyckte dock publiken var tråkigare än i onsdags. Det var nog eftersom det nästan bara var studenter på onsdagen och vuxna på fredagen haha fast hela showen gick bra!
Det pinsama var att jag var nära att få en skrattattack vid ett tillfälle. Började skratta vid samma tillfälle på onsdagen också! Det var när vi var tvugna att improvisera när huvudkaraktären skulle ta tid på sig och bryta stickor. (förstår ni vad jag pratar om?) Iallafall så började alla ta "wiskey" flaskan med äppel juice och dricka för fullt! Man hörde säkert mig garva i mikrofonen när jag vände mig om haha!
Efteråt åkte vi till Taylor's hus i Gold Canyon för att ha "Cast and Crew party). Jag har aldrig sett ett så stort hus!! Seth var förmodligen den person som körde igång partyt. Direkt sprang han till köket och började laga mat för fullt. Sen startade han "Spin the bottle" och senare "Truth or Dare". Stackars Kaylea var tvungen att stoppa foten i toaletten och spola!
Jättekul har jag haft iallafall! Det är tråkigt att CLUE nu är över.
Snart ska jag ialafall åka till ett Halloween party med andra utbytesstudenter och på söndag åker jag till Fear Farm!

Pre-Show

Det är jättekallt i Arizona nu!!!
Här är en video från när jag sjunger på pre-show innan föreställningen. Det var runt 50 personer där tror jag fast jag blir ändå lite nervös. Fast jag har snart övervunnit min scenskräck för att sjunga så jag var ganska nöjd med framträdandet!
Idag har vi sista föreställningen. Vi hade 200 i publiken i onsdags och jag tror att det blir fler idag. Vi får också en jury från Phoenix!

FÖRESTÄLLNING!!

Idag hade vi, onsdag & fredags skådespelarna till Clue första föreställningen!! Det var så kul!! Några misstag hände av olycka, som bara gjorde det roligare men vi hade jättekul! Vi fick jättemycket skratt och applåder! Det kommer komma upp bilder nån dag från föreställningen och kanske en video senare.
På fredag har våran grupp sista föreställningen. Det kommer också komma en jurymedlem från "thespian conference" som ska kolla på oss, så vi kanske får framföra pjäsen i Phoenix!
Det är också pre-show med middag som jag framträder "Let the flames begin" av Paramore med sång och gitarr. Får be nån vän filma mig imorgon så jag kanske kan lägga upp! Igår gick det jättebra iallafall!

13th floor

Jag kommer inte åka till Fear Farm eller The Nest, kanske nästa vecka. Istället åker jag till 13th Floor om några minuter!! Har hört att de kastar ormar och skorpioner på en och om man kömmer till 13e våningen får man tillbaka pengarna!

Garth needs a Wayne

Halloween costume #1
more to come!

Paranormal Activity 3

Okej. Idag åkte jag, Andrew och Mo till Imax bion för att se den nya Paranormal Activity filmen. Där träffade jag mina kompisar Jake, Taylor, Kayla, Hunter och Vickie.
Filmen var förmodligen den läskigaste filmen jag har sett!! Alla skrek hela tiden hahaha! Jag med, och Jake som satt framför mig flög upp ur stolen haha!
Tyckte ni första och andra filmen var läskig kommer ni dö av att se den här!!

Ett projekt...

Håller på med ett litet projekt just nu som jag hoppas kommer funka! Tänker inte säga vad det är e
än! Bara ge er en liten ledtråd C:

Who did it?

Ja, vem är egenligen mördaren?
Yvette & Wadsworth
Mrs Peacock
Professor Plum
The Cook - Ms Ho

This is Halloween

Här är mitt Oktober schema!!!
 • Fredag - Paranormal Activity 3
 • Lördag - Fear Farm (haunted house)
 • Söndag - The Nest (haunted house)
 • 25-28 oktober - CLUE föreställning
 • 29 oktober - Halloween party hos Kendra
 • 30 oktober - 13th Floor (haunted house)
 • HALLOWEEN - Party med drama gruppen, sen trick 'r treating med Jake och Taylor!

Drama träning

Uuuh den här veckan kommer vara jobbig! Den är redan rätt jobbig. Vi har CLUE föreställningen nästa vecka och det innebär att vi måste stanna efter skolan varje dag den här veckan med 3 timmars genrep. Fast det är jättehäftigt hur Mr Lanphear har byggt upp hela scenen helt själv med alla rum och prylar och allt!
Jag har min franska butler kostym också och jag köpte min Halloween kostym igår, fast det får ni se vad det är nästa helg! Är jättepeppad inför pjäsen men det är jobbigt med genrep eftersom de verkar inte ha någon air condition. Alla gör ett otroligt bra jobb med att komma ihåg sina repliker och pjäsen kommer bli jätterolig! Det är föreställning den 25-28 oktober.
Jag gjorde också audition idag till skolans talangjakt fast vi får se om jag kommer med. Auditionen var inte så noga. Vi får se om jag ångrar mig om jag kommer med. Hade en rätt så rolig idé!

And I Jack, the pumpkin king!


Merci Pour Le Venin

Funderar på att ändra designen på min blogg. Tänkte göra den lite mer personlig, ska kanske försöka fixa den imorgon C:

Panic! At The Disco videos

Här är videosarna som jag filmade igår!

Panic! At The Disco, Patrick Stump, Foxy Shazam bilder

Foxy Shazam
Med 5 cigaretter i munnen
Patrick Stump
Panic! At The Disco
Foxy Shazam brydde sig inte om reglerna haha!

Panic! At The Disco & Patrick Stump

Igår klockan två åkte jag, Sarah, Jody, Andrew och Mo iväg till Tucson. Det var två timmars biltur. När vi kom fram till konserten var det bara ca 100 fans där. Det var bara två timmar kvar till de började med insläppet. Det är en sån skillnad från konserter i Europa och USA när det är kanske 1000 fans i kö och det bara är 100 här två timmar innan. Det var rätt så kul för jag träffade på en tjej och hennes mamma som jag hade träffat på MCR konserten i Vegas! Blev jätteförvånad.
Vi satt och väntade och sen var det insläpp. Vi kom in till en ganska liten scen. Det var ett häftigt ställe. Vi hamnade på 7:e raden lite åt sidan.
Öppnings bandet var Foxy Shazam. Tyckte de var jättebra och jätteroliga, de var helt galna! Sångaren bad publiken att kasta upp cigaretter och tändare och han stoppade in fem cigaretter i munnen och rökte dom. Sen åt han upp dom när de var tända!!
Efteråt kom Patrick Stump ut, föredetta sångare från Fall Out Boy. Patrick är jättebra men jag känner att jag saknar det gamla knubbiga Patrick. Den "nya" känns nästan lite för perfekt och man kan knappt känna igen honom. Han sjöng och spelade både trummor, trumpet och gitarr! Tillslut hoppade han in i publiken och alla blev helt galna. Vi drogs mot mitten och jag var så nära på att röra honom haha. När det var slut var vi helt klämda med de andra. Vi hade hamnat i mitten den här gången, i 5:e raden. Det var några jätteirriterande tjejer framför oss. Det verkade som om de aldrig hade varit på en konsert förut för de skrek att vi skulle sluta trycka och de försökte knuffa oss bakåt hela tiden.
Till slut kom Panic! At The Disco och då blev allt bra. Tjejerna tröttnade tillslut och gick längre bak. Jag var tillslut i 3:e raden. Panic var så bra och underbara. De hade många roliga tal också. Det dåliga var publiken. Det var förmodligen den tråkigaste publiken jag varit med om. Det var nästan ingen som hoppade, dansade viftade med armarna eller nånting. Bara under refrängerna på några hits.
De startade med Ready to go. Det bästa måste vara I write sins not tragedies. Det har varit en av mina favoritlåtar sen jag var 10 år! Jag blev helt galen under den låten, det under den låten det äntligen blev ös på publiken. När den låten var över bestämde jag mig för att springa till merchen och köpa en Panic tröja eftersom det skulle bli fullt där efter konserten. Jag köpte en jättesnygg hoodie och sen sprang jag snabbt tillbaks när de körde sina 3 sista extra låtar.
När det var slut tackade de för sig och vi åkte hem och sov!

Panik på diskot

Whoo snart åker jag och mina kompisar iväg för att se Panic! At the Disco i Tucson!! Är jättetaggad fast jag tror att vi inte ens kommer komma in till "the pit" eftersom vi inte kunda åka tidigare än två. Fast det kommer bli kul!!

Och Rasmus, till din kommentar... jag kommer bli aspank om jag ska köpa converse till er alla hahaha!

Tattoos


MCR bilder!

Innan Donna tog min dyra feather boa haha!
Tidsfördriv
Haha när BL/ind reklamerna kom upp ropade jag "Don't listen to them! Look away!!"
Kim från förbandet Matt & Kim dansade på publiken!
5-4-3-2-1 NANANANANA!

Las Vegas bilder!

Fejkhimmel

Halloween has come

Skar till min pumpa idag som Jo hade köpt åt mig! Frankenstein monstret blev det <3

A kiss and I will surrender


MCR setlist och mina videos!

 1. NA NA NA (NA NA NA NA NA NA NA NA NA)
 2. I'm Not Okay (I Promise)
 3. Planetary (GO!)
 4. The Only Hope For Me Is You
 5. Mama
 6. Helena
 7. Our Lady Of Sorrows
 8. Teenagers
 9. S/C/A/R/E/C/R/O/W
 10. Famous Last Words
 11. Welcome To The Black Parade
 12. Cancer

De hade inte så många sånger i deras setlist eftersom Blink skulle spela med, men det var en kick-ass setlist de hade!!
Här är mina videos. Jag varnar er för extremt skrikande och gråtande!

MY CHEMICAL ROMANCE, LAS VEGAS del 2

Här är fortsättningen, mer om sjävla konserten!
.
Eftersom det var både MCR fans och Blink-182 fans så var det väldigt nervöst att köa mot slutet. Det är en skillnad på fansen enligt mig. Det var en känsla om att Blink fansen och några MCR fans inte brydde sig om nummer metoden utan tänkte springa före oss som hade väntat hela natten. Tillslut sa vakterna åt oss att börja gå sakta och lungt. Alla gick och när vi kom ut från kasinot började vi springa. Har nog aldrig sprungit så fort. Jag och min grupp kom först ner och vi blev stoppade att stå i kö framför några som jobbade där. De skulle vika av allas biljetter. Alla i kön var till slut nere och vi fick vänta i ca en kvart. Jag var jättenervös ifall vi inte kom till barriären även om jag stod längst fram. Till slut rev damen min biljett och jag började springa till ett ställe där de skulle ge mig ett arm band. Jag sprang jättefort och de skrek "STOP RUNNING" hahaha jag blev jätterädd. Tillslut kom jag till barriären!! Jag fick bästa platsen på konserten. I mitten längst fram! Candace var brevid mig.
De hade en stor TV där de visade intervjuer med MCR och Blink och en massa roliga klipp och musik videos.
.
Efter kanske en halvtimme-en timme kom förbandet Matt and Kim ut. De var jättebra! En jättetuff och glad tjej som spelade trummor och en glad kille som spelade kayboard och sjöng. De kastade ut ballonger till oss Kim klev ut till publiken och gick på dom och dansade på oss!! Låter konstigt men det var jättehäftigt. Ni får se bilderna sen!
.
När det var slut väntade vi på MCR. Jag blev vän med en trevlig vakt. Jag sa till honom innan att om dom kastar ut plektrum och han tar en ska han ge det till mig. De gjorde det och han plockade upp ett plektrum och jag fick det!! Det var Frank Iero's plektrum!!!! Vi såg James Dewees också och ropade på honom. Han log och vinkade.
.
Till slut kom MCR ut. Vi blev helt galna, de var galna. Candace och de andra hade sagt att de såg så trötta ut på förra konserten och bara ville hem men det här var den bästa av de 12 konserterna under turneringen de hade varit på! Det var den bästa konserten jag varit på!
De såg så glada ut hela tiden och hoppade omkring och allt! Gerard var extremt Sassy (som vi kallar det) hela tiden! Frank stog på förstärkaren, slog ner mikrofonen och ramlade på golvet. Mikey var extremt igång och full av energi! Han såg mig några gånger och jag såg att han log! Ray hoppade omkring, log och spelade så grymma solon!
Gerard såg mig i ögonen några gånger, jag tror Donna hade berättat om mig. Det var ltie pinsamt eftersom jag hade tårar rinnandes hela tiden haha!
.
Candace kastade upp sin bandana och Gerard tog på sig den med. En sak som var väldigt speciellt var att de spelade Scarecrow och Our Lady Of Sorrows!!! I slutet av turnen har de för första gången börjat spela scarecrow och Sorrows är från deras första album och det är ovanligt att de spelar den!! Vi blev helt galna, alla blev galna! Två Blink killar bakom oss blev jätterädda hahaha! De frågade om vi mådde bra haha!
.
Jag grät nästan hela konserten och jag blev halvt krossad. Jag behövde inte ha fötterna i marken eftersom jag hängde mot barriären. Ibland gungade publiken så man drogs mot barriären. Jag har blåmärken på knäna, revbenen och höfterna just nu. När det var slut tackade MCR för sig och gick ut. Eftersom Blink skulle spela efter så flyttade inte folk på sig. Vakterna fick dra ut mig och Candice eftersom det var svårt att andas och vi var halvt döda. Det var svårt att gå. Vi gick till merchen och jag köpte en MCR hoodie och en MCR tröja. Vi hittade deras turné buss också men vi fick inte gå dit pågrund av vakterna.
Jag sa hej då till mina nya kompisar som skulle åka vidare till Hollywood för deras sista Honda Civic Tour konsert. Jag gick tillbaks och såg hälften av Blink-182 och sen åkte vi hem och sov!
Det var bästa konserten någonsin! <3

Kommer lägga upp bilder, filmer från konserten och Las Vegas senare!

MY CHEMICAL ROMANCE, LAS VEGAS del 1

Nu ska jag skriva hur dagen var!!
Jag stannade uppe hela natten på motellet, de andra sov. De klev upp klockan 5 och vi bar oss iväg mot Red Rock Casino, där de skulle spela. Det tog oss en och en halv timme att hitta dit. Jag träffade Candace, vi hade hörts innan och hon och några andra skulle till konserten. Vi gick in och det var ett enormt kasino. Vi visste inte vart vi skulle köa eftersom alla som arbetade där sa olika. Tillslut hittade vi en grupp på ca 5 personer. Jag fick nr 11 skrivet på min hand, jag var den elfte personen som kom dit för att köa.
Det dumma var att Red Rock Casino bara hade haft två konserter där tidigare så de sa att vi bara kunde börja köa efter klockan fyra!!
Candace hade sagt något såhär
"Do you even know what band you're dealing with? Do you know what band you've invited?!"
Det funkade iallafall tillslut pågrund av våran nummermetod. Vakterna hade ju ingen koll alls.
Vi satt i flera timmar vid ett bord. Det var iallafall underhållande för vi pratade om en massa roliga saker, och hörde deras MCR historier. De var groupies som hade tourat med MCR under Honda Civic Tour (den här turnén)
Sen såg jag James Dewees, deras keyboardist gå förbi. Han hade blått hår! Jag gick iväg till honom och sa hej och pratade lite med honom. Han hade ascool röst!
Vi fick iallafall börja köa klockan två istället för fyra. Det var nog ca 100 personer i kön när jag hörde att nån såg Mikey. Det var bara gruppen jag var med som hörde det fast de stannade kvar medans jag och Candace gick iväg till honom. Han stod och köpte mat eller kaffe vid en resturang. Vi ville inte vara respektlösa och springa fram medans han köpte mat. När han var klar tvekade vi lite men sen sa Candace "Fuck it!" och vi gick iväg till honom!
Här är lite av min och Mikey's konveration!
Jag: Hi Mikey!!
Mikey: Hey! How are you? *skakar hand med mig
Jag: I'm good how are you?
Mikey: I'm good! I like your jacket! *
pekar på min black parade jacka
Jag: Thank you! You might not remember me, but I met you in Sweden in March. I had brown hair to my shoulders and a yellow shirt with the widow on.
Mikey: Oh yes I remember you!!
Jag: Awesome! I just have to tell you that I adore you so much! I never got the chance to tell you that last time because I was so nervous.
Mikey: Oh thank you!
Jag: It's really nice to meet you, I'll see you at the show tonight!
Candace: We'll be first row!
Mikey: Alright, see ya!
När det var två timmar kvar i kön såg jag någon vid spelmaskinerna. Personen vände sig om så jag bara såg ansiktet snabbt. Då tänkte jag "OMG IS THAT DONNA WAY?!". Donna Way är Mikeys och Gerards mamma. Jag såg att hon gick iväg. Jag sa till min kompis att jag såg Donna. Hon tyckte att jag skulle gå och prata med henne för hon var jättetrevlig men att hon är lite galen på ett bra sätt haha. Hon hade träffat henne dagen innan. Tyvärr tappade jag bort henne. Jag gick in till toaletterna eftersom jag behövde gå lite grann. Då kom hon ut!! Jag gick fram och frågade om hon vad Donna Way och det var hon!
Såhär var våran konversation, lite rolig!
Jag: Are you Donna Way?!
Donna: Yes, I'm Mikey and Gerard's mother
Jag: OMG (freakar ut lite grann) You are so cool!
Donna: Thank you! I love your feather boa!! Where did you get it?
Jag: I got it at party city
Donna: Oh are you gonna give it to Gerard?
Jag: Yes I'm thinking of throwing it on stage
Donna: You know, if you want to, I can take it and give it to him. I'm meeting him at five.
Jag: That would be so nice!
Donna: Yes, because you know the guards might take it from you and throw it away. I could say hi from you if you want to.
Sen berättade jag vem jag var och när jag träffade dom i Sverige och så....
Donna: Do you have hair extentions?
Jag: Yes I do!
Donna: I have too! How nice, we have the same hair color!
Jag: Yeah we match!!
Sen pratade vi lite till, hon frågade om jag var first row och så och sen gav hon mig en kram och en puss på kinden och gick iväg med min feather boa. Man såg verkligen vart Gerard har fått sin Sass ifrån haha! Hon hade också ett halsband med texten "Bandit" i guld. Bandit är Gerard och Lindsey's dotter.

MCR konserten. Träffade några speciella!!

Sitter pa hotellet just nu. Igar sag jag My Chemical Romance och Blink-182. Tanker inte skriva ett urflippat inlagg just nu. Far gora det imorgon istallet nar jag e hemma fran Las Vegas!

Tankte bara beratta att jag traffade Mikey Way, Donna Way (Mikey's och Gerards mamma) och James Dewes!!!
Fick ingen bild med dom dock, tror inte man fick ta bilder pa dom men jag kommer lagga upp bilder och vad som hande pa sondag-mondag!!!! 

VEGAS

Imorgonbitti åker vi till Vegas!!! Är så sjukt nervös och taggad!!!
Mest nervös är jag eftersom jag ska se My Chemical Romance och Blink-182 på fredag!!! Ska köa tidigt på morgonen och verkligen hoppas att jag kommer till första raden närmast scenen!!
Ska försöka bli vän med vakterna haha!
Håll tummarna för mig så att allt går bra!! Har gjort en skylt och allt! Vi kommer vara i Vegas tills söndag.
Jag är så nervös!!
Den här fjäderboan är till Gerard. Han brukade alltid få såna uppkastade men jag har inte sett dem på ett tag så det är väl dags!!!

Aj


Homecoming bilder!


Homecoming

Homecoming var jätteroligt!! Kan inte vänta till Prom!
Först åkte jag till Naavah's hus. Taylor var också där. Vi gjorde oss iordning och sen kom Andrew och Mo och hämtade mig. Vi åkte til Caitlin's hus för att knäppa kort. Efter det åkte jag, Andrew, Mo, Caitlin, Kelsey och Jake iväg och åt middag. Fast jag åt bara en brownie eftersom jag åt pizza innan hos Naavah haha! Efter det åkte vi till skolan.
Det var jättekul! Dansade hela tiden och träffade många av mina kompisar. Efteråt åkte jag, Naavah, Taylor och Naavah's mamma till pannkaks resturangen "Ihop". Jag beställde svenska pannkakor med lingonsylt och de var precis som i Sverige, underbart!
Caitlin kommer skicka bilderna till mig imorgon så jag kan lägga upp dom!

Get ready!

Snart drar jag till Naavah och Taylor och gör mig i ordning inför Homecoming!!
Sen ska jag äta middag, åka till dansen och sen ha sleep over hos Naavah!

Hörs!

Haunted House

Idag höll några av oss, eller rätt många av oss i Drama grupperna ett Haunted House på skolan innan homecoming matchen!
Vi var uppdelade i 5 olika grupper i 5 olika rum. Det fanns mentalsjukhuset, sjukhuset och en massa annat!
Jag har skrikit i 4 timmar och min röst är totalförsörd!! Jag spelade ett "offer" typ. Det var jättekul men jag gjorde mig illa jättemycket. Har feta bulor överallt!! Hahaha, min vän Jake slammade en dörr i ansiktet på mig och sen klev han på min hand haha! Jag var inte den enda som gjorde illa mig. Seth klev på en spik har jag för mig och han rev ryggen med en spik. Det var så illa så han blödde.
Det var så varmt i vårat rum så jag gick till korridoren sista timmen. Jag var inte den enda som var utmattad. Jag var i korridoren med Taylor, Taylor och Brianna och vi skrämde verkligen skiten ur några haha! Det var en lampa där som blinkade hela tiden, liiksom epilepsi ljus. Det var grymt läskigt!
Dock så var det några som var extremt respektlösa, men vad kunde man förväntat sig?
Vi fick iallafall ihop $550 som är 3500 kr!!

Homecoming Ensemble och FOX NEWS

Idag var det Homecoming Ensemble! Fox News kom dit med!!
Det var nog den häftigaste skolsaken inom mina skolår som jag har sett!! Den var black lights överallt och alla hade glowing sticks! Jättehäftiga danser och allt var jätteroligt!! Mason spelade i hans band och de är så jäkla grymma!! Deras låtar spelas tillochmed på radiostationer.
Här är videon med Fox News!

Apache Junction High School: MyFoxPHOENIX.com

Ser ut som Chucky som tittar fram hahaha!!

 

Min video!

 

Spirit Week temat idag var Black vs Gold.
Svart och guld är skolans färger!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!