Bloglovin

Glöm inte heller bort att följa mig på bloglovin!! :D
http://www.bloglovin.com/sv/blog/1919828/mirandahedmanusa/follow
bloglovin

Wednesday - Harry Potter vs Twilight

Lite bilder från idag!
Kommer nog inte knäppa kort imorgon eller fredag eftersom det är bara färger man ska ha, men om nån klär ut sig extremt knäpper jag nog kort!Tuesday - Nerds vs Jocks


Monday - Sun Devils


Piknik i floden

Idag åkte vi upp med några av Dan och Jo's släktingar till floden Salt lake river. Vi hade 4 stora uppblåsbara "båtar" och kanske 5 ringar. I två av dom hade vi våra små frysar med lunch och vatten. Vi flöt runt i floden i kanske 5 timmar! Det kändes kortare men det var jättekul. Särskilt när man hoppade i och när det kom forsar.
Tog tyvärr inte med kameran eller mobilen eftersom de hade blivit totalförstörda efteråt haha!
Imorgon börjar spirit week, och jag ska förmodligen hänga med Naavah till varuhuset och leta en homecoming dress till henne!

Varulv

Christin
Har du nån totorial på varulvssminkningen eller maila en beskrivning på hur du gjorde osv?

Oj, det var ett år sedan jag gjorde det inlägget! Jag experimenterar rätt så mycket och leker med konturer. Ta lite brun ögonskugga och brun kajal att konturera näsan och överläppen med. Använd svart kajal till nosen. Till ögonen kan du leka lite. Jag använde nog mest en blandning av rött, brunt och svart. Sen så använde jag lite brun/svart ögonskugga till ögonbrynen osv. Till den blodiga underläppen använde jag rött läppstift blandat med brun och svart ögonskugga och kletade ut det. Jag är usel på att förklara men hoppas det hjälpte! C:

It's pirate fridaaaaay!

Gotta get down on Fridaaaay!
Bestämde mig för att ha en pirate friday dag idag haha!

Nästa vecka

Nästa vecka händer det roliga saker!!

Förra veckan var jag på skolans audition till deras Haunted House och jag kom med!! Kommer genrepa på torsdag och nästa torsdag och på fredag kör vi!
Nästa vecka är det spirit week inför homecoming med. Det är en vecka med olika teman på vad man ska klä ut sig till. Jag ska förmodligen också tvätta bilar med kören för att samla in pengar till Disneyland resan.
Här är temorna i veckan!
Monday: Arizona Sun Devils och nåt mer (Sun Devils är ett fotbolls lag)
Tuesday: Nerds vs Jocks
Wednesday: Twiligt vs Harry Potter
Thursday: All sophomores wear green
Friday: Black vs gold

The Grand Canyon

Det var dit vi åkte i fredags! Först åkte vi ner till ett camp i Flagstaff som låg en timme från Grand Canyon. Vi kom fram vid tolv på kvällen och det var iskallt och det blåste! Vi vart klar med tältet efter två timmar haha! På morgonen kom min IEC Kendra och hennes utbytesstudenter Alex från Sverige och Elouisa från Italalien. Hennes barn Ariel och Steffan följde också med. Det var jättehäftigt i Grand Canyon!
Här kommer lite bilder!

Weekend Trip

Har inte bloggat nånting på ett tag nu! Jag har nämligen åkt på en resa som ni kommer få reda på imorgon!
Vi kom precis hem och jag har äntligen fixat det nya internet. Kommer lägga upp en massa coola bilder!!

En dramatisk dag

Här är några bilder från min underbara drama klass!

Repetition
Jag och Seth
Naavah, Taylor, jag och Seth

Keep Calm

Stack äntligen till skolan efter att ha varit sjuk i en vecka!
Fick rätt så mycket läxor men det var jättekul att träffa alla kompisar. Jag ser så fram emot våran pjäs "Clue". Den kommer blir så rolig!
Och mitt hår gick äntligen från orange till blont. Surprise pappa!! Pappa förvånade mig idag med att skicka en bild på en motorcykel som han köpt! Kör försiktigt bara!

Haha!

Här är en bild från kalaset! Jag, Mo och Kiyanna åkte i Chance's bil till Kalina's hus och han hade bara två säten i sin bil!

MCR 10 ÅR!

MCR har nu varit ett band i 10 år! De har verkligen betytt mycket för mig. Genom My Chemical Romance har jag träffat så många vänner. Jag har lyssnat på MCR i ca 4-5 år nu och jag ska se dom nästa månad!! Det känns overkligt...
Iallafall tycker jag ni ska läsa min kompis Felicias inlägg om MCR's 10 års jubileum, hur allt startade. Hon har beskrivit jättebra
http://smurfismurfan.blogg.se/2011/september/911.html#comment
Jag vill också säga grattis till Mikey Way som fyllde år igår!!
Här gjorde jag en video från våran meet up vi hade i stockholm i somras!

Birthday party

Igår åkte vi iväg för att fira Dan och Jo's barnbarn James som fyllde år. Jag skulle ha tagit med kameran!! Jag var så trött efter min öroninflammation. Men jag tänkte ju att Moritz tog med sin fast den tog slut på batterier på vägen dit.
Hur seóm helst så var det jättekul. Kalaset var utomhus och det var en hoppborg där med vattenrutschkana och lera haha!
Jag, Kiyanna och Katie hade kul tillsammans! Det var nån som knäppte kort men jag vet inte vem. Ska försöka få tag på bilder nån gång...

Marknaden

Ååååh, idag kommer alla i lilla Hudik gå på marknaden som har kommit till stan. Åka karuseller och ha kul! Nu vill jag att ni knäpper många bilder och har det jättekul!! Själv tänker jag sitta här hemma med öroninflammation, ta tabletter, se på film kanske, spela gitarr och rita! C:

Öroninflammation

FYYYY!!!

Tack för den Mike.

MCR's tredje trummis har nu lämnat bandet. Tack för den Mike. Jag som tyckte du var cool, jag tyckte fel!
Tycker så synd om Frank, och jag undrar vad för trummis de kommer få nu. Jag tror på Travis Barker för tillfället. Trummisen i Blink-182 som de tourar med. Hoppas att Bob kommer tillbaka...
Här är Frank's inlägg om händelsen
Just the facts

Hello all,

Some shit happened last night and before the blogosphere gets all crazy with false statements and ridiculous opinions we want the true story to come from us... But please listen close because this is the only time we are ever going to talk about this. The relationship between My Chemical Romance and Michael Pedicone is over. He was caught red handed stealing from the band and confessed to police after our show last night in Auburn, Washington. We are heartbroken and sick to our stomachs over this entire situation. The band has no intention of pressing charges or taking this matter any further than we have to. We just want him out of our lives. The people who play in this band are a family, and family should not take advantage of each other like he did. We are currently moving forward, and hope to have a new drummer in place for our show in Salt Lake City, Utah. The show must go on.

XOMCR

Bob kom tillbaka!! D'':

Hundar...

7 at the moment c:
.. och en katt

Mammas brev till mig

Igår fick jag post av mamma som hon hade skickat!! Blev sp glad när jag fick det! Hon hade skickat med min favoritchoklad "Japp", en fyrnyckelring, tre kerrang tidningar och två BH:ar haha!

Hayleyween

Ååååh vilka underbara byxor jag har köpt!!!
De som Hayley Williams från Paramore har haft på deras senaste turné, och de hon hade i Sverige!!
Om Paramore har en till Hayleyween tävling i år tänker jag testa skicka in en bild hahaha!
Charla Vail, förra årets vinnare!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!