Dag 18

Vad jag åt idag.
Idag åt jag nudlar med någonting till. Det var pappa som lagade maten men råkade spica den för mycket men det smakade bra ändå c:

HAHAHAHA

Hahahaha sätt fingret där det står "Touch it". Jag höll på att dö av skratt! xD
Tumblr är seriöst den roligaste sidan om man följer rätt personer!

Dag 17

En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Lyn-z. Eftersom hon är gift med Gerard. Behöver jag säga mer?

SING it for Japan!

http://www.mychemicalromance.com/SINGItForJapan
Min målning till MCR's nya projekt "SING it for Japan". Hoppas den kommer med! Jag har målat på den hela dagen!!

Tongue tied and oh so squeamish

På fredag ska jag färga håret. Rött ska det bli! Jag känner att jag vill bli färgglad igen. Brunt är tråkigt :>

Några av mina röda färger.

Dag 16

Innehållet i min väska.

Hmmm... jag orkar inte gå ner och titta men jag tror att det brukar ligga skolböcker, nån läsbok, skrot som jag hittat, smink, olika pennor, ritpapper, små stressgrejer, hörlurar, förstörda papper och nycklar. :>

The skeleton man

Nu har jag jäkligt ont i ryggen! Man ganska bra blev teckningen ändå. Gerard Way <3


La la la

Förlåt för dåligt uppdatering. Det ända jag skriver om nu är 25 dagar och My Chemical Romance. Jag har helt enkelt inget annat att skriva om. Det händer inget speciellt i skolan eller på fritiden. Men snart blir det nog ändring på det!
.
Imorgon ska jag på Kina resturang med mostrar och kusiner och mamma. det ska bli kul. Sen ska jag på filmkväll.
Nästa vecka kommer jag ha kalas också, jag fyller ju år snart. Jag har inte haft kalas med kompisar på flera år nu så det är väl dax. Sweet 16 liksom!
Dessutom så färgar jag håret nästa fredag, jag kan inte vänta!!!
Inget nytt på USA fronten. Jag har skrivit lite med Moritz bara.
.
En sak som har hänt, om ni inte har märkt det så har jag blivit beroende av My Chemical Romance igen. Jag har nog aldrig varit så beroende av något förut! Jag var jätteberoende av dom i sexan. Nu är det nästan värre! Jag har lyssnat på dom hels veckan 24/7 och då menar jag verkligen 24/7. Jag lyssnar på dom när jag går till skolan, har rast, sitter på lektion, när jag går hem, hemma på spotify, när jag ska lägga mig. Jag måste ha fått nåt fel!
Eller de är deras fel för att de skriver de mest underbaraste låtarna och att är de underbaraste personerna! <3
.
Jag har förrästen Tumblr också, det är en slags miniblogg. Det är mycket roligare än Twitter! På twitter är det bara kul att läsa om kändisarnas dagar. Här är min Tumblr: www.partyp0is0n.tumblr.com
.
En av de grymmaste live showen med dom någonsin!
Kolla in Gerard på 1:12. Haha, han är bara för bra!

Dag 15

Någonting jag ångrar
Jag ångrar verkligen att jag inte sa de sakerna jag verkligen ville säga till My Chemical Romance i Fredags. Jag har velat träffat dom sedan jag var tolv och jag har äntligen fått gjort det. Jag var så förvirrad, nervös och överlycklig att jag inte kunde få fram några ord.
Men jag är verkligen glad att jag fick träffa dom. Inget kan slå det!

Försenad Dag 14

En bild på mig själv för ett år sen.
Förrästen, även om ni inte tänker gå på festival, rösta snälla snälla på att Paramore och My Chemical Romance ska komma till West Coast Riot! Gör det för min skull och för många andras, puss!
http://www.westcoastriot.se/onskaartister.asp

Ångest

Jag har värsta ångesten hela dagen och hela helgen!!! Jag till och med gråtit över ångesten men även att jag är så lycklig. Jag är verkligen överlycklig på att jag träffade My Chemical Romance men problemet är att jag nästan inte kommer ihåg någonting alls av vad som hände på meet & greeten! Jag måste ha fått en blackout eller nåt. Jag minns bara några luckor från träffen. Allt känns som en dröm. Jag minns att jag såg dom komma in. Jag minns att jag skakade hand med dom men jag kommer nästan inte ihåg det. Jag minns att alla kom fram till mig men jag har ingen tydlig bild i huvudet. Det jag minns mest är att Frank sa "Hi, what's your name?" Jag svarade "Miranda". Sen minns jag att han sa "How are you?" Jag försökte få fram ett "I'm fine, how are you?". Sen minns jag att de skrev på min rygg och att dom gillade min tröja och att jag sade att jag målade den själv. Jag kommer inte ihåg deras svar. Jag kommer inte ihåg vad jag sade mer heller. Jag fick inte fram några ord och jag fick inte fram orden jag verkligen ville säga till dom. Jag vill komma ihåg allt! Jag önskar att det hände längre men jag är mer än tacksam över att jag fick träffa dom.
Nu precis kom jag på att jag sa till Frank "I'm shaking" men jag kommer inte ihåg något mer av det! Jag måste fråga Calle om han kömmer ihåg.

LOOK ALIVE SUNSHINE

ÅHHERREGUD!!!!! My Chemical Romance var otroliga!!!! Det är typ den bästa dagen mitt liv!! Jag var nära på att svimma också. Att gå på konsert är en av de bästa sakerna man kan göra! De var så snälla!!! Ååååh! Okej jag ska skriva nu hur resan och konserten var....
.
Vi åkte med tåget någon minut över tre. Den var fem minuter försenad vilket gjorde en väldigt stor skillnad. Vi skulle nämligen vara vid Globen innan klockan sex!! Det hade ju börjat snöa och allt. Vi kom iallafall fram halv sex. Då började vi springa som tusan och hann till spårvagnen. Vi hoppade av ungefär 200 meter vid Globen. Vi hade åkt i 20 minuter ungefär. Vi sprang och det var asjobbigt. Jag har jättedålig kondition haha! En person ringde upp oss och sade vart vi skulle. Vi gick till en biljettkassa där ungefär tio andra stod och väntade. Det var jättelång kö till konserten på andra sidan. Vi tio gick in i en dörr och där var hela arenan! Nästan tom, det var bara säkerhetsvakter där. Sen kom dom, My Chemical Romance bakom stängslet! Det var så overkligt! Jag har lyssnat på dom sen jag var tolv men jag har aldrig kunnat gått på deras tidigare spelningar. Vi hade delats upp i två grupper. De skakade hand och signerade folks skivor. Någon tjej grät. Jag var allderles för chockad för att gråta. Om det hade varit efter showen så hade jag gråtit jättemycket. De var jättetrevliga och jag fick min tröja signerad! Jag skakade hand med dom och så men jag var jättenervös så jag fick nästan inte fram något ord! Det kändes som en dröm så jag kommer nästan inte ihåg någonting. Det gick alderles för fort men jag är jättetacksam!
Sen frågade vi om vi skulle gå ut och köa igen men de sade att vi fick ställa oss och göra oss redo!! Vilken tur alltså! Jag och Calle hade sittplatser vilket kändes att det verkligen sög eftersom vi hade kunnat stå vis första raden. Men vi fick ett undantag! Vi fick stå vid första raden!! Vi hade haft en jäkla bra tur där! Alltså folk hade ju köat från fem på morgonen!
Vi satte oss iallafall vid stängslet så ingen kunde ta  våran plats. Arenan fylldes och blev full. Helt plötsligt reste sig några och skrek så alla andra reste sig. Jag och Calle hann inte resa oss lika snabbt så vi knuffades iväg från stängslet vilket jag blev irriterad över och har lite ångest men vi stod ändå två personer från stängslet. Det var världens tryck och det blev svettigt på en gång! Man kunde nästan inte andas och man fick lyfta huvudet mot taket för att få luft. Man kunde tillochmed släppa fästet med fötterna så hängde man fastklistrad bland folk. Jag var så dum som hade väskan och jackan med så jag fick hålla i dom med en hand hela showen. Vakter stod framför oss och gav oss vatten och skämtade runt. Först spelade ett förband. Dom var helt okej men jag ville bara att MCR skulle komma in. Till slut gjorde dom det och vilket liv det blev! Det var helt underbart ändå om man blev helt mörbultad!
.
De spelade både låtar från deras album "Three cheers for sweet revenge", "Welcome to the black parade" och deras senaste "Danger Days". Jag är stenförälskad i Gerard så när han gjorde sina heta danssteg och rörelser så kändes det som om jag skulle dö haha. Jag skrek och skrek och sjöng med låtarna. Jag fick ögonkontakt med Gerard några gånger också! Han tittade mig rakt i ögonen ett tag ibland!! Efter halva showen så höll jag på att svimma. Huvudet gungade fram och bak och jag var jättetörstig. Alla pressade ju så man höll på att ramla flera gånger. När jag inte orkade hålla emot eftersom jag skulle svimma vilket sekund som helst så gick jag 1-2 meter bak. Då vart trycker lättare. Jag filmade lite och knäppte kort men jag såg inte riktigt vart jag knäppa för jag ville hellre vara med i showen. Jag såg tre stackars tjejer som svimmade. Vakterna var duktiga och bar ut dom iallafall. När de körde låten "Cancer" började gråta. Både för att jag verkligen älskar bandet, att låten är så sorglig och att jag höll på att svimma. Jag grät i tre låtar men det var verkligen skönt.
.
Efter ungefär 90 minuter av konserten var den slut. Jag var helt uppspeedad. MY CHEMICAL ROMANCE NI ÄR HELT UNDERBARA!!!!! <3<3<3
Här kommer lite bilder och filmer som jag tog. Jag hade dock svårt att knäppa kort på Ray, Mikey och Frank eftersom de stod så långt bort ibland. Man fick inte knäppa med blixt heller.
.
Signerad rygg
Gerard <3
Gerard och Mikey Way. Frank till vänster
Såååå heeeet!
Ray <3
Kolla in Gerard's super heta danssteg!!!!

Nu åker jag!

Å herregud! Nu ska jag äntligen få träffa My Chemical Romance!!! De har varit mitt favoritband sen jag var tolv! My Chemical Romance och Paramore. Och jag ska äntligen få träffa Gerard Way!!! Jag är faktiskt lite tonårskär i honom... ganska mycket c:

Jag hoppas verkligen att jag kommer fram i tid alltså!

Dag 13

Mitt drömbröllop

Hmm.. jag har aldrig planerat på att gifta mig men om jag skulle göra det så skulle jag inte ha ett traditionellt bröllop. Jag skulle nog gifta mig i ett tropiskt land, ute i rymden eller på Disney World.

Jag tackar inte heller nej om mannen friar till mig på det här sättet!

Dag 12

En bild på ett ställe jag vart på.

Finns ju jättemånga ställen! Jag vill leta upp en bild från hotellet i Thailand men jag minns ju inte vad det heter. Det får bli en bild på min favorit bergochdalbana King Da Ka från nöjesparken Six Flags i New Jersey!

Skit skit skit!

Jag är så irriterad!!
Jag var ju sjuk sedan i onsdags för två veckor sedan till idag. Dagen börjar med att jag sover över. Sen kommer jag halv nio till skolan och ser att det inte är någon på mattelektionen. De har nationellt prov i NO!!! Jag hade ingen aning om att man skulle ha tagit hem NO uppgifterna, gjort klart dom och träna till nationella. Jag trodde att det var om någon vecka! Min lärare blev jäkligt sur över det också. Jag kan inte rå för att jag blev sjuk på fel dag och inte fick reda på när nationella var. Jag får väl träna på det i veckan då.
Dessutom ligger jag flera veckor efter i matte men jag fick göra provet idag ändå. Det gick rätt så bra tror jag. Även om jag råkade sova middag igår när jag egentligen skulle jobba. SO:n ligger jag också väldigt mycket efter i. Jag som kände att jag kunde slappna av efter att jag legat så efter i svenska och engelska.

Dag 11

Dag 9 finns inte och jag orkar inte hitta på en egen. Jag hoppar över dag 10 eftersom jag helt enkelt inte orkar knäppa en bild på min outfit. Vad lat jag är!
Någonting jag oroar mig för.

Jag oroar mig för resan till USA! Dessutom oroar jag mig för att det ska bli något krångel med biljetterna när jag ska se My Chemical Romance på fredag.

Nu funkar videon tror jag!

Nu har jag fixat upp den på youtube. Vi får väl se om den ändå tas bort eller inte. :>

Jag vann biljetter och Meet & Greet till My Chemical Romance!!!

Jag är helt överlycklig just nu! allt verkligen flyter på!... förutom min förkylning som jag har haft i 2 veckor.
Jag har vunnit två biljetter till My Chemical Romance's konsert på fredag och Meet & Greet biljetter!!!! Jag har lyssnat på dom sen jag var tolv och jag älskar dom verkligen! Nu ska jag till och med få träffa dom!!! Asså shiiit!!! :D :D :D :D :D
Man vann två sittplatser vilket betyder att jag ska sitta på läktare. Om jag ville så fick jag sälja biljetterna och köpa ståplats istället. Det är mycket roligare att stå, trängas och hoppa. Men jag tror att jag ändå kanske behåller sittplatserna eftersom jag fortfarande är sjuk.
För att vinna tävlingen skulle man göra en musikvideo till deras kommande singel Planetary (GO!). Videon med bästa manus, bästa kreativitet och bäst helhetsintryck skulle vinna. Tävlingssidan: www.mychemicalromancesweden.com
Här är mitt vinnarbidrag! Tack alla vänner som hjälpte till! :D <3


Kul med Sweeney Todd - Videoblogg

Jag satt igår och mimade till Sweeney Todd. Jag kan ju alla låtar utantill! Jag satt i flera timmar och spelade in videos haha :D
Jag borde göra videobloggar när jag pratar nån gång istället, men jag blir så nervös då!

Dag 8

En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Att inte lyssna på lektionerna. Det har alltid varit en dålig vana. Utan att jag märker det så tänker jag mig bort till en annan värld. Jag måste ansträngs mig jättemycket för att det inte ska hända. När jag anstränger mig så brukar det ta ungefär en minut för mig att anstränga mig. Sen går det inte mer. Jag blir alltid tillsagd ett antal gånger på samma lektion. Det har också tagits upp att jag drömmer mig bort på varenda utvecklingstal sedan jag var liten.

Dag 7

Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle shoppa asmycket! Iallafall sånt jag vill ha och inte det jag inte behöver. Jag tänker såklart inte shoppa för allt. Det mesta skulle jag nog spara. Till resor kanske. Jag skulle också skänka mycket till de behövande.... och köpa mycket trisslotter!

Dag 6

Typ av killar jag faller för.
Hmm det är olika faktiskt. Viktigast är nog att killen ska kunna få mig att skratta (det är ändå ganska enkelt) och han ska kunna skämta mycket, vara sig själv, vara snäll och omtänksam. När det gäller utseendet så finns det några plus (Nu blir jag petig). Jag gillar när killar har mörkt, vågigt och lite mellanlångt hår. Det får inte vara för långt, men håret är självklart inget måste. Killar med snälla ögon är fint. Eftersom jag gillar att studera folks ansiktsstruktur så älskar jag starka käkben och skarpa kindben! Lite skäggstubb är ett litet plus, men tomteskägg är ett stort minus!
Ett måste är nog att killen ska vara längre än mig, annars känns det säkert konstigt.
Mångas perfekta drömkille, inklusive min!

Dag 5

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Jag vill ha biljetterna till My Chemical Romance konserten den 18e mars och jag vill ha resedatumet till USA!

Riktig sjukling

Jämt när det är lov blir jag sjuk! Jag har varit sjuk i över en vecka. Jag har haft slem hosta och nästäppa. I måndags började förkylningen gå över men i Tisdags skulle jag och några kompisar spela in en film till en tävling ute. Efter det har jag nu fått tillbaka hostan och nu har jag 39.8 graders feber. Normalt har jag 36 grader och jag har inte haft feber på flera år. Dessutom kan jag riskera att få öroninflamation och lungimflamation, jättekul. Men nu har jag druckit hostmedicin, tagit alvedoner och ipren och nässpray. Eftersom jag är så sjuk så kommer jag inte åka till modell autitionen imorgon heller :/
Vilket roligt lov!
Dessutom ser jag ut som ett lik i ansiktet som på den här bilden.

Dag 3 och Dag 4

Min favorit årstid och varför.

Jag har nog ingen favoritårstid. Jag gillar alla som de är men ibland kan det vara för jobbigt när en viss årstid är för lång som t ex sommaren - det blir för varmt inne, hösten - varför kommer aldrig snön? vintern - vi har haft snö i 5 månader vad mer behöver jag säga?
Däremot så har jag inga klagomål på våren c:

Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål är att ha det bästa livet någonsin, man har bara ett värdefullt liv. Jag ska göra det jag vill och inte göra det som andra säger vad jag ska göra eller hur jag ska vara. Jag ska träffa mina förebilder. Jag ska resa jorden runt. Jag vill flytta till London och LA. Jag drömmer om att bli skådespelerska och det tänker jag bli.

Dag 2

En person jag vill träffa just nu.

Hmm det finns sååå många som jag vill träffa. Gerard Way är en av dom. Honom har jag velat träffa ända sedan 2007! Jag vill bara ge honom en kram och en puss på kinden munnen! Just nu hoppas jag på att jag vinner meet 'n greet biljetterna.

Dag 1

En bild på mig 10 fakta om mig.

 1. Jag är otroligt rastlös
 2. Jag hatar myror
 3. Jag tänker flytta till London eller LA
 4. Jag ska bo i Arizona, USA i år
 5. Jag är usel på att åka skridskor och slalom
 6. Jag vill bli skådespelerska
 7. Jag är beroende av pirater
 8. Jag har en drömdagbok
 9. Jag vill ha en nakenkatt, en råtta och en skäggagam
 10. Jag vill lära mig pistolskytte, boxning, parkour, bergsklättring

25 days

Jag tänker prova på en ny sån här lista. Den här verkar roligare än den förra jag gjorde :)
Dag 1 – En bild på mig 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Prosit!

Jag känner mig precis som honom just nu...

Dragonfly

Nu har jag skulpterat en stoooor ring. :>

It's so contagious

Jag sitter fortfarande hemma och är sjuk. Därför har jag planerat lite vad jag ska göra! Jag ska:
 • skulptera konstiga saker
 • försöka jobba matte
 • nysa och snyta mig 24/7
 • äta kräm
 • träna rita tecknat
 • lyssna på spotify
 • skriva det här inlägget
 • sjunga
 • leta fram nån gammal film
 • göra ett smyckesställ
 • beställa Harry Potter smycken
 • försöka sälja mina ultimata Twilight smycken som aldrig använts
 • läsa Vampirates 5
 • rita av fåglar som flyger förbi
 • lukta på min thailändska luktsak som luktar mint
Min The Rolling Stones tröja i Large kom igår. :>

Husalf

Skulpterad på 1½ timme av mig. C:
Den här gjorde jag för några dagar sedan också. Det är Morph från Skattkammarplaneten. Dock använde jag en liiite för dålig målningstecknik så den ser lite konstig ut.

Sjuuk

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har varit så trött de senaste dagarna, somnat på lektionen och så. Dessutom har jag blivit förkyld så jag är hemma från skolan nu. Slemhosta har jag.

Iallafall så hade jag beslutsångest den här veckan. Jag funderade på om jag skulle åka till USA efter andra året på gymnasiet eftersom jag kände att jag ville börja där redan i höst och skaffa lägenhet. Men jag har tänkt om att jag vill till USA ändå. När jag har chansen liksom, värdfamiljen verkar jättebra och så så jag tänker inte missa det.

Jag har fått en bild på Moritz nu också. Han ser faktiskt jättesnäll ut och är ganska söt. Han liknar nästan Peter Parker från Spiderman.

Två jättebra filmer har jag sett också! Black Swan och 127 Hours. Black Swan var lite konstig men jättebra, magisk typ. 127 hours såg jag igår. Den har jag längtat att sett och den var bättre än jag trodde. Den är baserad på en verklig händelse också, så den var ganska hemsk när man tänker efter. Jag led verkligen på slutet av filmen!

En av många bra saker med filmer är att man upptäcker jättebra låtar som man aldrig har hört talas om! Några av mina favoritlåtar har jag hört i filmer som t ex "The Funural" (127 hours), "Mad World" (The crazies) "I can't get no satisfaction (Life or something like it) osv.... nu blev jag för mycket av en filmnörd.

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!