STEP BROTHERS REMAKE

Det här höll jag, Vicki, Kaila och Luke på med en söndagseftermiddag!

Regionals snart...

Snart är det regionals. Där jag uppträder ett solo och sight reading för en jury. Kan ju inte alls läsa sight reading och jag hade bara en vecka på mig att lära den klassiska Italienska låten "Quella Fiamma" som är 5 sidor lång! Tack Ms Cooper som tvingar mig åka dit och sjunga med hes röst!
.
Såhär kommer nog juryn tycka om mig haha

Twiggy

Min mamma sa alltid när jag var liten att jag var lik supermodellen Twiggy. Kom på iden att göra en inspirerad sminkning idag!

Vill också ha en Iphone


Allelujah

De här nunn låtarna i Sound of Music  tar död på mig haha!

Godnatt!

Förlåt för dålig uppdatering! Har varit fullt upp med musikalen och kommer hem sent varje kväll.
En ny video kommer inom kort iallafall!
I fredags åkte jag med kören för att se en proffesionell pianist som hette Jeffrey Siegel. Jättehärftigt var det!
Det är snart en månad kvar tills jag åker till Florida också!!
.
Provade att göra Butterbeer/Honungsöl (alkoholfri) från Harry Potter

Underworld: Awakening

Ska se den nya Underworld filmen nu. Klär ut mig som Selene!

Hoopcoming

Idag var det Hoopcoming dansen som är support till skolans basket team. Det var jättekul och de hade en photo booth där man kunde klä ut sig och man fick bilderna gratis!
.
Jag och Quinton
jag, Kaila och Quinton
jag, Vicki och Bryce!

Spirit Week igen!!

Hejhej! Har inte bloggat på några dagar. Har haft det fullt upp med musikalen och sen slutade vårat internet funka!
Det har varit Spirit Week den här veckan. Imorgon är det Hoop Dance. Det är någon dans efter en basket turnering. Man behöver inte klä upp sig fint eller så.
I tisdags var det "Twin Day". I onsdags var det "Crazy Hair Day", idag var det "Class Colors" och imorgon "Black vs Gold".
På lördag ska jag också se den nya Underworld filmen! Ska klä ut mig som vampyren Selene
Crazy hair
Lite grön class color på trött flicka!
Hittade de här hänga i biblioteket!

<3


Arkham Asylum


Let's put a smile on that face!

En liten titt innan vi stack till foto studion idag! Ska få bilderna imorgon så då får ni se senare! ;D

The hills are aliiiiiiiive

Har jag berättat att jag är med i skolan nya musikal "The Sound of Music"? Auditions var för alla på skolan veckan innan jullovet. Jag var inte säker på om jag ville vara med men trodde det skulle vara kul att vara med i en musikal. Jag gillade inte riktigt Sound of Music heller men det vore kul att testa. Jag fick faktiskt en roll av alla som var på uttagningen! Rätt många var det också. Jag fick rollen som Sister Margaretta, en nunna haha! Fast vi kommer ha många roliga sånger och jag kommer vara på scenen rätt så ofta.
Vi har bara mindre än en månad till framträdandet. Vi har genrep varje dag. De andra som inte fick en roll kommer sjunga och dansa på scenen. Jag som är nunna kommer också träna varje dag med dom och sjunga till låtarna. I en låt delar vi tonerna i "6 octave vocal range", som jag tror det heter. Det betyder att vi delas upp i grupper, alto, soprano 2 och soprano bland annat, men i 6 olika toner från låg ton till hög. Jag är högsta soprano så jag kommer sjunga de högsta tonerna. Har aldrig sjungit så högt i en låt förut. Vi är bara två personer som sjunger i högsta soprano och alla i repningen skrattade när jag kämpade att få till min ton. Jag lyckades tillslut haha! På torsdag ska jag och min vän Seth knäppa kort till årets Yearbook. Jag kommer ha ett eget Spotlight i boken! Ni får nog se till veckan vad vi har knäppt. Jag tror att slutresultatet kommer bli rätt tufft! ;)

Lord of the Underworld

Några som har följt min blogg sedan innan jag åkte till USA kanske kommer ihåg min Disney Hades fotografering som jag och Felicia gjorde? Hittade några fler bilder sen dess som blev är mina favoriter nu. Min vän Gabbe ville redigera en av bilderna och slutresultatet blev assnyggt!!! Jag är jätte imponerad!
Några av de andra bilderna.

Julmiddag i Januari!

Igår åkte vi til familjen Klitzke för att ha Julmiddag. Det var en försenad middag. Vi åt, fikade, öppnade paket och umgicks. Jag, Kaila, Luke och Grant spelade Mario kart mot varandra. Jag fick fina hårklippor, muffins och en donut maker! När vi kom hem blev jag och Kaila spelsugna så vi letade fram alla Nintendo DS spel vi kunde hitta!

Inget mer jullov

Nu är jullovet slut. Känns lite tidigt att börja skolan nu. Dessutom vaknade jag fem på morgonen för vi måste åka extra tidigt idag. Jag ät trött ju!

All the way in Battery City

Kaila knäppte lite kort på mig idag i öknen. Det är My Chemical Romance inspirerade bilder. De första fyra är från deras album "The Black Parade" och de sista fyra från "Danger Days! :)

Nyår i USA!

Lägger upp lite bilder från igår!
På eftermiddagen kom några av mina och Kaila's kompisar över. Det var Taylor, Grant och Bailey och deras familj som var vän med min värdfamilj. Taylor hade tagit med sig sitt Nintendo Wii, så vi spelade Mario Kart tillsammans. Senare kom CJ's vänner över. De spelade en massa brädspel. Kvart i tolv bestämde vi oss för att hyra film. Vi hyrde Thor, Captain America och Iron Man 2. Vi köpte också kaffe.
Vi kom tillbaks precis i tid för midnatt. Det firade vi med fyrverkerier. Sedan Grant och Bailey hem med deras familj.
Jag, Taylor och Kaila började att kolla på Thor. Jag gjorde en massa olika saker. Jag stack ned och umgicks med Maila, CJ och hans kompisar som spelade brädspel hela natten. När klockan var fem på morgonen stack vi alla upp till övervåningen för att kolla på Captain America. Efter en halvtimme hade alla somnat förutom jag. Det kändes onödigt att fortsätta kolla på den så jag gick till mitt rum och sov. Nån timme efter vaknade jag och nästan alla hade gått hem. Det var bara jag, Kaila, Taylor och Ryan som var vakna. Vi kollade klart på Captain America och sen kollade vi på Iron Man 2. Idag är vi alla jättetrötta men det har varit ett roligt Nyårsafton!
Såhär ser det ut när man spelar "zombies", brädspel!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!