Min Svenska familj

Imorgon kommer jag att bli upphämtad från skolan av min svenska familj!! Iallafall min pappa, farmor och moster. Jag längtar så mycket! De är påväg över från Sverige till Arizona för att hälsa på mig!!

Mitt Engelska Projekt!

Här är min färdiga "Book Review" till min Engelska klass! Alltså, det är ingen komedi/parodi video. Det är en video om hur jag tyckte om min bok "Mockingjay", som jag läste. Jag berättar om vad hela boken handlade om, och allt som min lärare sa skulle vara med i presentationen. Den är rätt så tråkig eftersom jag pratar genom hela videon, fast jag är nöjd att jag lyckades få in några roliga delar.
VARNING!!! Ni som inte har läst hela The Hunger Games serien borde åtminstånde slå av ljudet om ni bestämmer er på att se videon eftersom hela videon innehåller spoilers. Hela videon är verkligen jätte "cheesy" ;)
.
Haha, i slutet av videon berättar jag om vad jag tyckte om boken. Jag läste från mitt "manus" och jag fick verkligen en jättekonstig Engelsk brytning från att läsa av det. Har aldrig hänt förut haha. Låter nästan Tyskt hah!

Dress Shopping

Igår åkte jag, Taylor, Kaila och Vicki till Superstition Springs och shoppade till Prom! Min dejt följde också med. ;)

Anaheim, CA - Disneyland and Heritage Festival!

Sådär, nu är jag hemma och är pigg! Nu har jag tid att skriva lite om min kör resa till Kalifornien!
På torsdagen åkte jag, Kaila och Taylor till Vicki's innan vi bar oss iväg till California tre på morgonen. Bästämde mig för att inte sova eftersom jag tänka sova på bussen. Tar ju 7 timmar att åka dit. Dessutom behövde jag vara vaken eftersom Lady Gaga släppte sina biljetter till Globen. När vi kom till skolan tog det två timmar för oss att åka(!!!), helt försent. På bussen försökte jag sova men jag kunde inte. Började känna mig sjuk också. Framme i Anaheim, åt vi mat och sen åkte vi till ett College, där vi skulle tävla mot andra körer. Vi hade två körer och två band. Eftersom vi var den sista kören att framträda klockan 9, så satt vi bara och snackade. Jag var jättetrött och fick huvudvärk. Framträdandet gick verkligen jättebra! Vi har aldrig sjungit våra tre låtar så bra. Vi sjöng i Tyska, Latin och Hebreiska. Efteråt åkte vi till hotellet. Det kändes som att jag skulle kräkas också. Beror nog på min lack på sömn.
Dagen efter vaknade jag och mådde mycket bättre. Vi bar oss iväg mot Disneyland! Vi hade delats upp i grupper. I min grupp var det jag, Vicki, Victoria, Kaila, Taylor, Julianna och Marcella. Våran Chaperone, som såg till att vi var okej osv var Julianna och Victoria's pappa. Vi behövde inte ha honom med oss i Disneyland men vi tog med honom ändå eftersom han var så rolig och härlig! Dagen innan vi åkte till CA, så hade Marcella vridit knät när hon spelat softball så vi skaffade en rullstol till henne. Med turen i oturen så kunde vi skippa alla köer till karusellerna! Det tog oss som längst en kvart att stå i kö till en karusell. På kvällen i Disneyland  stack alla körer och band till en stor teaterscen där de nämnde ut priserna. Våran Women's Honor Choir vann guld och Concert Choir vann silver! bra jobbat!! Efteråt bar vi oss hem, och jag hade ännu en sömnlös busstur! Kul var det iallfall"
We got photobombed!!

Swan Princess


Vann Guld!

Har precis kommit hem från Kalifornien/Disneyland, där vi var med i The Heritage Festoval men kören. Women's Honor Choir som jag var med i vann guld i Kvinnokörs kategorin! Tyckte vi gjorde ett jättebra jobb med att vi var sista kören som framträdde, att vi inte hade sovit på över ett dygn och var bara 9 elever. Det var en kör på över 70 elever!!

YES!


Skolprojekt

Nu har jag suttit uppe hela kvällen och spelat in! Är äntligen klar med alla karaktärer som blir intervjuad. Nu behöver jag redigera. Ska göra det nästa vecka i skolan. ;D

I solemnly swear that I am up to no good

Igår åkte jag med min IEC till en EF booth. Vi åkte till en skola i Peoria. Det var jag och tre andra utbytesstudenter. Vi hade ett eget bord med EF prylar och information. Vi berättade för folk om EF och vårat år i USA. Det var rätt så kul! Efteråt åkte jag till min vän Taylor. Hon och Naavah hade ordnat ett Harry Potter maraton. De hade fixat ett litet pyjamas födelsedags party. Jättemysigt och kul hade vi. De hade dekorerat hela vardagsrummet med Harry Potter prylar och vi var utklädda. Taylor hade gjort ett Harry Potter Quiz och allt. Vid midnatt somnade v i alla. Vi somnade under tredje filmen. På morgonen fortsatte vi och vi såg till den femte filmen. Sen åkte jag hem. Vi hann ju inte riktigt se alla åtta men det spelar ingen roll. ;)

Wig fashion

Ni som har läst min blogg länge har säkert märkt att jag experimenterar mycket med mitt hår och att jag älskar att klä ut mig. Det är ju inte bra att färga håret för mycket heller. Jag kan aldrig bestämma mig hur jag bill ha mitt hår men jag kom på en idé! Iställer för att färga det hit och dit så kan jag väl skaffa peruker!
Om jag nån dag saknar mitt röda hår så kan jag ju bara ta på mig en röd peruk under dagen. Smart va? Haha ;D

Haus of Gaga is coming to town!


Cellphone

Håller på med det roligaste projektet i min Engelska klass! Vi har läst en valfri bok, och i slutet av April ska vi presentera böckerna. Vi får inte använda vanliga program som Power Point, Word t ex. Vi måste vara kreativa och göra bloggar, videos, filmer m.m för att berätta om våran bok. Jag valde "Mockingjay", den sista Hunger Games boken. Som mitt projekt så håller jag på med en talkshow. Jag kommer vara uklädd till 3 karaktärer från boken + mig själv. Jag har spelat in två karaktärer. Första karaktären jag klädde ut mig som var Haymitch Abernathy. Den andra karaktären är den blåhåriga Ceasar Flickerman, som är intervjuaren. Jag kommer också klä ut mig som Katniss, och sen ska jag själv bli intervjuad och säga vad jag tycker om boken.
.
I lördags klädde jag ut mig till Ceasar. Jag skaffade fake bränna och blå sprayat hår. Jag stack till bio salongen innan jag skulle börja spela in, och ut kommer min Engelska lärare. Han själv älskar böckerna. Han såg mig och förstod vem jag var. Han skrattade och tyckte det var genialt haha!
Jag gör mig redo till mitt Engelska projekt!

Can't get enough of Florida

Lauren från Nebraska lade upp sina bilder från Florida resan så jag lånade några och lade upp dom här ;)

My first American Birthday!

I torsdags fyllde jag 17 år. Det var min första födelsedag borta från min Svenska familj. Visst saknade jag min galna svenne familj men annars så var min födelsedag här i Amerika jättekul! Jag kom till skolan och fick brownies, tårta, blommor och en FET skylt. När jag kom hem fick jag svenska pannkakor och ballonger. Om två veckor, när vårat schema inte är fyllt så ska vi åka till Phoenix till min favoritresturang Hard Rock Café. Jag fick pengar också.
Tråkigt nog så var jag förskyld men det var inte så farligt. :)

The Hindi Sisters

Det här systrarna alltså. Har följt dom sedan de började göra videos. De gör mig aldrig besviken! Vilken inspiration!

The Renaissance Festival

På söndagen innan konserten åkte jag en snabbis med Seth til renaissans festivalen. Det var sista dagen där och jag kunde verkligen inte missa att åka dit! Jättehäftigt var det, som att åka bak i tiden. Stället var så stort så jag inte kunde hitta honom när jag först kom dit. Jag ringde honom och en narr kom upp till mig. Han härmade mig och sa "No, I have absolutely NO idea of where I am!" och "Yes, I am single". Efter han hade hjälpt mig med min karta, gav han mig en slängkyss adjö haha!

Mindless Self Indulgence

Söndagen den 1 April, åkte jag och min vän Sarah till Marquee Theatre i Tempe, Arizona. Vi stod i kö utanför det lilla stället där konserten skulle hållas till. Vi väntade i bara 3 timmar och vi kom till barriären, längst fram till höger, vid Lindsey Way's (basistens) sida. Perfekta platsen där pressen inte var för stor och vi kunde se allt. När vi kommit in väntade vi en timme och ett förband spenade. Tyckte de var rätt dåliga och tråkiga. Efter 15-20 minuter kom andra förbandet som däremot var jättebra! De hette Hyro Da Hero. Efter de spelat, så väntade vi nog 30-40 minuter. Sen kom MSI ut med den Amerikanska nationalsången i bakgrunden, följt av deras låt Shut Me Up. Ett riktigt ös var det. Det var kul när Jimmy (sång) eller Lindsey (bas) sprang runt bland publiken. Många crowd surfare var det också. Gitaristen slängde en flaska vatten på mig så jag blev helblöt. Flaskan fick jag iallafall. Sarah kastade upp hennes solglasögon som Jimmy sen tröck ut glasen på och sen satte på sig dom. Det var deras allra sista spelning av deras nya turné så islutet slog Steve (gitarr) sönder sin gitarr och sen kastade den på mig. Jag fick tag i den, men såklart tröck sig alla stora killar åt mitt håll så jag släppte den. Ville inte hamna i slagsmål haha. När konserten var slut kom de ut och signerade. Jag fick bara mitt papper signerat av Jimmy och Lindsey eftersom jag och Sarah var tvugna att åka hem och de andra var på andra sidan av barriären. Jättekul hade vi det iallafall!
Lite cool känner jag mig ändå!

MSI signering

Har varit så trött de senaste två dagarna så jag har inte orkat med att skriva om konserten men den var så jäkla grym! Kommer göra det innan veckans slut iallafall och lägga upp fler bilder! Håller på att bli förkyld tror jag. Jag fyller 17 år på torsdag också! :)
Jag och Lindsey Way
Jag och Jimmy Urine haha!

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!