MY CHEMICAL ROMANCE, LAS VEGAS del 2

Här är fortsättningen, mer om sjävla konserten!
.
Eftersom det var både MCR fans och Blink-182 fans så var det väldigt nervöst att köa mot slutet. Det är en skillnad på fansen enligt mig. Det var en känsla om att Blink fansen och några MCR fans inte brydde sig om nummer metoden utan tänkte springa före oss som hade väntat hela natten. Tillslut sa vakterna åt oss att börja gå sakta och lungt. Alla gick och när vi kom ut från kasinot började vi springa. Har nog aldrig sprungit så fort. Jag och min grupp kom först ner och vi blev stoppade att stå i kö framför några som jobbade där. De skulle vika av allas biljetter. Alla i kön var till slut nere och vi fick vänta i ca en kvart. Jag var jättenervös ifall vi inte kom till barriären även om jag stod längst fram. Till slut rev damen min biljett och jag började springa till ett ställe där de skulle ge mig ett arm band. Jag sprang jättefort och de skrek "STOP RUNNING" hahaha jag blev jätterädd. Tillslut kom jag till barriären!! Jag fick bästa platsen på konserten. I mitten längst fram! Candace var brevid mig.
De hade en stor TV där de visade intervjuer med MCR och Blink och en massa roliga klipp och musik videos.
.
Efter kanske en halvtimme-en timme kom förbandet Matt and Kim ut. De var jättebra! En jättetuff och glad tjej som spelade trummor och en glad kille som spelade kayboard och sjöng. De kastade ut ballonger till oss Kim klev ut till publiken och gick på dom och dansade på oss!! Låter konstigt men det var jättehäftigt. Ni får se bilderna sen!
.
När det var slut väntade vi på MCR. Jag blev vän med en trevlig vakt. Jag sa till honom innan att om dom kastar ut plektrum och han tar en ska han ge det till mig. De gjorde det och han plockade upp ett plektrum och jag fick det!! Det var Frank Iero's plektrum!!!! Vi såg James Dewees också och ropade på honom. Han log och vinkade.
.
Till slut kom MCR ut. Vi blev helt galna, de var galna. Candace och de andra hade sagt att de såg så trötta ut på förra konserten och bara ville hem men det här var den bästa av de 12 konserterna under turneringen de hade varit på! Det var den bästa konserten jag varit på!
De såg så glada ut hela tiden och hoppade omkring och allt! Gerard var extremt Sassy (som vi kallar det) hela tiden! Frank stog på förstärkaren, slog ner mikrofonen och ramlade på golvet. Mikey var extremt igång och full av energi! Han såg mig några gånger och jag såg att han log! Ray hoppade omkring, log och spelade så grymma solon!
Gerard såg mig i ögonen några gånger, jag tror Donna hade berättat om mig. Det var ltie pinsamt eftersom jag hade tårar rinnandes hela tiden haha!
.
Candace kastade upp sin bandana och Gerard tog på sig den med. En sak som var väldigt speciellt var att de spelade Scarecrow och Our Lady Of Sorrows!!! I slutet av turnen har de för första gången börjat spela scarecrow och Sorrows är från deras första album och det är ovanligt att de spelar den!! Vi blev helt galna, alla blev galna! Två Blink killar bakom oss blev jätterädda hahaha! De frågade om vi mådde bra haha!
.
Jag grät nästan hela konserten och jag blev halvt krossad. Jag behövde inte ha fötterna i marken eftersom jag hängde mot barriären. Ibland gungade publiken så man drogs mot barriären. Jag har blåmärken på knäna, revbenen och höfterna just nu. När det var slut tackade MCR för sig och gick ut. Eftersom Blink skulle spela efter så flyttade inte folk på sig. Vakterna fick dra ut mig och Candice eftersom det var svårt att andas och vi var halvt döda. Det var svårt att gå. Vi gick till merchen och jag köpte en MCR hoodie och en MCR tröja. Vi hittade deras turné buss också men vi fick inte gå dit pågrund av vakterna.
Jag sa hej då till mina nya kompisar som skulle åka vidare till Hollywood för deras sista Honda Civic Tour konsert. Jag gick tillbaks och såg hälften av Blink-182 och sen åkte vi hem och sov!
Det var bästa konserten någonsin! <3

Kommer lägga upp bilder, filmer från konserten och Las Vegas senare!

Kommentarer
Postat av: Vickie

Åh är såå avundsjuk på dig!!

Du verkar ha haft en helt underbar helg!:)

Din blogg är awesome btw;)

Du vet antagligen inte vem jag är men går i samma klass som Petter på öster:)

2011-10-10 @ 22:10:53
URL: http://viickiiee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!