Det här är ett inlägg

Har försökt byta design på min blogg men det verkar inte funka längre. Får se om det funkar nån gång! Imorgon ska jag kanske köpa flygbiljett till Florida!! 4 månader kvar!

Kommentarer
Postat av: NATALIEGOESAMERICAN

haha söta masker!

sv: asså det beror på. Jag hade kunnat stanna där hela tiden vi var på universal.. haha. Det märktes att HP landet var stället dem spenderat mest pengar på. Hogsmeade och hogwarts liksom. hihi. slottet tog mest tid för att det var en satans lång kö. no kidding. men det var det helt klart värt! kön till själv åkattraktionen var ascool när man väl kom in i slottet! gå dit med folk som är lika galna som dig så kan ni nog vara där mestadels av dagen ;) folk klär ut sig också, så om du känner för det, gå all in!

2011-11-15 @ 04:09:48
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/
Postat av: NATALIEGOESAMERICAN

sv: isf är det hellugnt! du klarar dig lätt igenom det. det var ashäftigt, man får liksom se när trollstaven väljer the witch or wizard. det är visserligen kö till i princip allting, men så himla värt. hihi vill tillbaka :)

det som suger är att alla grejer man vill köpa kostar asmycket. en cape som dem har kostar liksom 99 dollar plus tax. så pengar till födelse- och julklapp kan vara en idé ;)

2011-11-15 @ 17:34:11
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/
Postat av: Vickie

Hade du varit i usa nån gång innan du åkte dit nu? Eller ja för några månader sen då :P

2011-11-15 @ 17:39:47
URL: http://viickiiee.blogspot.com
Postat av: NATALIEGOESAMERICAN

sv: hihi du kan gå dit när som helst, det rullar på hela tiden :) faktiskt cool som fan. haha jaa jag ville också bli vald. se till att stå längst fram till höger om dörren! där tog han iaf två från den showen jag kom in till.

2011-11-17 @ 00:53:07
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


En gratisdesign av:

jennyjanssons.com

Bilder i headern från weheartit.com


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!